Restaurant de Drentsche Aa

Schipborg (DR)
Omschrijving: 

Restaurant De Drentsche Aa is het perfecte restaurant om uw Dinercheque te besteden als u van lekker eten en een natuurlijke omgeving houdt. U vindt dit restaurant namelijk op een prachtige locatie bij Schipborg, met een terras dat uitkijkt op het water en het pittoreske Drentse landschap.  Kom weer helemaal tot ontspanning onder het genot van een hapje en een drankje. Restaurant De Drentsche Aa is geopend op dinsdag tot en met zondag. Reserveer nu en vergeet uw Dinercheque niet in uw tas te stoppen.

Het enthousiaste team van Restaurant De Drentsche Aa zal er alles aan doen om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Tijdens de lunch kunt u maaltijdsalades, eiergerechten, tosti’s, soepen en natuurlijk heerlijke broodjes bestellen. Wat dacht u van een broodje met geitenkaas, gemengde noten en honing of een broodje met ossenhaascarpaccio, pijnboompitjes en balsamicodressing? Met uw Dinercheque is het allemaal mogelijk. Uiteraard kunt u in de avond aansluiten voor het diner. Op de kaart ziet u meteen de overheerlijke voorgerechten zoals het duo van gerookte zalm en forelfilet op een bedje van sla. Onder de hoofdgerechten vindt u diverse gerechten zoals het ‘’Drentsche eendje’’ met sinaasappel-honingsaus, gemarineerde varkenshaassaté en op de huid gebakken snoekbaarsfilet.

Wilt u liever vegetarisch dineren in ruil voor uw Dinercheque? Ook dan kunt u terecht bij Restaurant De Drentsche Aa. Op de kaart vindt u lekkernijen zoals een huisgemaakte groentequiche, gebakken geitenkaas en een wrap met gebakken paddenstoelen. Zo kan iedere gast genieten van een perfect diner!

Contactgegevens:

Restaurant de Drentsche Aa
Ruiterweg 2
9469PN Schipborg
Telefoon: 
0504091672
Nationale Diner Cadeaukaart Schipborg Restaurant de Drentsche Aa

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Stationsstraat 2
9461GS Gieten
Telefoon: 
0592261651
Nationale Diner Cadeaukaart Gieten JIMMs Restaurant
Adres: 
Groningerstraat 57
9401BJ Assen
Telefoon: 
0592863556
Nationale Diner Cadeaukaart Assen Bij J en J (Let op: vooraf reserveren met cadeaukaart verplicht)
Adres: 
Kerkstraat 4
9463 RB Eext
Telefoon: 
0592785388
Nationale Diner Cadeaukaart Eext Bistro de 7 Ossen