Restaurant de Dennen

Renswoude (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Hoe vaak neemt u nog de tijd om iets ontspannends voor uzelf te doen? Om in de natuur te gaan zitten met een kopje thee of een lekkere borrel? Bij De Dennen in Renswoude bent u met uw Dinercheque van harte welkom. Het restaurant is prachtig gelegen aan de rand van bossen tussen Scherpenzeel en Renswoude. In 2009 bestond de Dennen 75 jaar. Al drie generaties is dit unieke bedrijf in handen van de familie Van de Wetering. Toch heeft het restaurant zich altijd met de tijd mee ontwikkeld; Van een populaire ‘uitspanning’ veranderde het in het goedlopende a la carte restaurant dat het nu is. Geen poespas; u kunt hier smakelijk eten in een gemoedelijke sfeer.

U bent welkom bij de Dennen voor een heerlijk lunch of een uitgebreid diner. Op de veelzijdige dinerkaart vindt u mooie voor, hoofd en nagerechten. Zowel de vis- of vleesliefhebber komt hier aan zijn trekken als de vegetariër. Daarnaast is De Dennen uitermate geschikt voor uw vergadering of seminar, brunch of high tea of een heerlijk buffet voor uw verjaardag, jubileum of reünie. Daarnaast is De Dennen sinds 2014 een officiële trouwlocatie. De prachtige zalen van De Dennen worden zo voor u gekleed dat gezelschappen van 20 tot 75 personen zich er gelijk thuis zullen voelen. Voor de zomerse dagen is er een groot en zonnig terras.

Door de Gelderse Vallei lopen vele prachtige wandelroutes. Deze voeren u over landgoederen, boerenerven en de Grebbelinie. Vanaf Restaurant De Dennen starten ook diverse wandel- en fietsroutes. Struint u graag urenlang door de natuur of drinkt u na een korte wandeling graag even iets? Bij De Dennen kan het allemaal. Zien wij u snel met uw Dinercheque verschijnen?

Contactgegevens:

Restaurant de Dennen
Utrechtseweg 34
3927 AW Renswoude
Telefoon: 
031-8571274
Nationale Diner Cadeaukaart Renswoude Restaurant de Dennen

Meer restaurants in de buurt

Prinsheerlijk

Scherpenzeel
A la carte
Adres: 
Plein 1940 nr 187
3925 JM Scherpenzeel
Telefoon: 
0332854061
Nationale Diner Cadeaukaart Scherpenzeel Prinsheerlijk
Adres: 
Barneveldsestraat 49
3927CB Renswoude
Telefoon: 
0332340342
Nationale Diner Cadeaukaart Renswoude Smaak Idee
Adres: 
Buursteeg 2
3927EJ Renswoude
Telefoon: 
0850410110
Nationale Diner Cadeaukaart Renswoude Restaurant Grebbe Lounge