Restaurant de Deel

Amerongen (UT)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Restaurant De Deel is onderdeel van het sfeervolle Hotel Buitenlust in Amerongen. Ook als u niet in het hotel blijft slapen, kunt u uitgebreid genieten van de heerlijke seizoensgerechten en bijpassende wijnen. Met uw Dinercheque kunt u echt weer eens uitgebreid tafelen. U kunt er terecht voor een romantisch diner voor twee, maar het is ook een zeer geschikte eetgelegenheid voor groepen en partijen. In de zomermaanden kunt u buiten plaats nemen op het terras en volop ontspannen in een natuurlijke omgeving. Kom dus gauw lunchen of dineren bij Restaurant De Deel en vergeet uw Dinercheque niet!

De lunch en dinerkaart van Restaurant De Deel wordt zo nu en dan aangepast aan wat de seizoenen ons bieden. Zo kunt u zich keer op keer weer in de watten laten leggen! Begin uw diner goed met één van de heerlijke voorgerechten zoals de salade oude kaas met noten, dadel, sinaasappel en gemberdressing. Bestel daarna een hoofdgerecht naar voorkeur in ruil voor uw Dinerbon. Ook staat u een culinaire verassing te wachten! Wat dacht u bijvoorbeeld van zeebaarsfilet met een bouillon van tomaat en bleekselderij en kruiden of de risotto met paddenstoelen met Grano Padano en rucola? Restaurant De Deel heeft ook een zeer uitstekende wijnkaart. De rode en witte wijnen worden op temperatuur gehouden in een speciale kast.

Maak vooral ook een prachtige fiets- of wandeltocht in de omgeving van Restaurant De Deel. Gebieden zoals De Utrechtse Heuvelrug, De Uiterwaarden, Noordoeverrijn, waar u over kleine weggetjes en langs historische gebouwen kunt trekken, zijn uw bezoek meer dan waard. Daarna kunt u aanschuiven bij Restaurant De Deel met uw Dinercheque.

Contactgegevens:

Restaurant de Deel
Burg. Jhr. H v.d. Boschstraat 13
3958 CA Amerongen
Telefoon: 
0343-451692
Nationale Diner Cadeaukaart Amerongen Restaurant de Deel

Meer restaurants in de buurt

Ons Hoekje

Ingen
A la carte and Eetcafé
Adres: 
Dorpsstraat 11
4031MC Ingen
Telefoon: 
0344601264
Nationale Diner Cadeaukaart Ingen Ons Hoekje
Adres: 
Burg. Jh. H. v/d Boschstraat 13
3958 CA Amerongen
Telefoon: 
0343451692
Nationale Diner Cadeaukaart Amerongen Restaurant De Rode Kamer

Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug

Veenendaal
A la carte and Restaurant in een wellness
Adres: 
Dijkstraat West 189
3906 WR Veenendaal
Telefoon: 
0318-520321
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug