Restaurant De Boulevard

Hoek van Holland (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Als u een lange dag op het strand heeft doorgebracht kan de maag nog wel eens wat van zich laten horen. Ook als een lange wandeling over de boulevard van Hoek van Holland heeft gemaakt wil hij nog wel eens in rep en roer raken. Gelukkig is de perfecte oplossing hiervoor ook gewoon aanwezig op de boulevard. U kunt bijvoorbeeld een frietje gaan eten bij een gemiddelde friet tent waar de boulevard vol mee zit. Maar waarom zou u genoegen moeten nemen met de middenmaat. Dat is nergens voor nodig. U kun namelijk ook gewoon aan tafel bij één van de betere restaurants van de boulevard. Dat is wel lekker gemakkelijk. Want die accepten nu zelfs de dinercheque van Diner Cadeau.

Omdat u in dit restaurant een bijzonder uitzicht over de Noordzee heeft is het misschien wel één van de betere locaties aan de boulevard voor een romantisch dinertje voor twee personen. U kunt hier natuurlijk ook gewoon terecht als u van plan om met een groepje te gaan eten, daar wordt niet moeilijk over gedaan. Zelfs als u met een grote groep wilt komen is dat gemakkelijk te doen. Als u zelfs met een echt grote groep aan tafel wilt wordt het iets lastiger maar op verzoek, met een belletje vooraf, is dit goed te doen. Bij De Boulevard werken ze namelijk met het ‘Behandel een ander zoals u zelf behandeld wilt worden’ wereldbeeld. En dat is te zien bij het personeel, die zijn gastvrij zoals men dat niet meer gewend is.

Het zal een lastige dag worden wanneer er gekozen moet worden over het voedsel. Het is allemaal even lekker maar dat hoort er soms ook bij, dit is een keus die u zelf zou moeten maken. Net als de betaling, maar dat kunt u gewoon doen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Restaurant De Boulevard
Badweg 8
3151 HA Hoek van Holland
Telefoon: 
0174-382595
Nationale Diner Cadeaukaart Hoek van Holland Restaurant De Boulevard

Meer restaurants in de buurt

Beachclub The Bing

Hoek van Holland
Internationaal, Italiaans and Strandtent
Adres: 
Zeekant 81
3151 HW Hoek van Holland
Telefoon: 
0174-384048
Nationale Diner Cadeaukaart Hoek van Holland Beachclub The Bing

Lodge 25

Hoek van Holland
A la carte
Adres: 
Rechtsestraat 25
3151 HN Hoek van Holland
Telefoon: 
0174769099
Nationale Diner Cadeaukaart Hoek van Holland Lodge 25

Eetcafe Zout

's-Gravenzande
A la carte, Afhalen and Pannenkoeken
Adres: 
Het Louwtje 10
2691KR 's-Gravenzande
Telefoon: 
0174-440971
Nationale Diner Cadeaukaart 's-Gravenzande Eetcafe Zout