Restaurant de Bongerd

Beesel (LI)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Herberg Brasserie de Bongerd is gelegen aan de Markt in Beesel. U kunt hier nu uitstekend terecht met uw dinercheque! De Brasserie is modern en sierlijk ingericht en heeft een rustige uitstraling. Herberg Brasserie de Bongerd is geschikt voor jong en oud. U kunt dus gerust meenemen wie u wilt om ze bijvoorbeeld te trakteren met uw dinercheque! Het personeel van de Brasserie staat elk moment voor u klaar. Heeft u dus een vraag? Stel deze dan gerust aan het personeel, zodat zij u kunnen helpen met het beleven van een perfect bezoek.

In de keuken wordt er hard gewerkt om heerlijke gerechten met dagverse streekproducten te bereiden. U kunt met uw dinercheque zowel lunchen als dineren bij Herberg Brasserie de Bongerd. Zo kunt u voor de lunch onder andere stokbroodjes, warme gerechten, pannenkoeken, tosti’s, soepen, bittergarnituur en heerlijke andere gerechten krijgen. U kunt er ook voor kiezen om voor de lunch een kleine variant aan gerechten afkomstig van de diner menukaart te bestellen. Voor het diner heeft u veel keuze uit heerlijke gerechten, á la carte of een verrassingsmenu. Deze gerechten kunt u kiezen uit de categorieën: voorgerechten, soepen, vleesgerechten, visgerechten, vegetarisch, pasta’s en nagerechten. Voor de allerkleinste is er ook een kindermenu aanwezig.

Van 12:00 uur tot 17:00 uur kunt u elke dag lunchen. Van 18:00 uur tot 22:00 uur is dagelijks de keuken geopend voor diners. Ga voor lekker eten met uw dinercheque naar Herberg Brasserie de Bongerd!

Contactgegevens:

Restaurant de Bongerd
Markt 13
5954 BH Beesel
Telefoon: 
077-4762170
Nationale Diner Cadeaukaart Beesel Restaurant de Bongerd

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Markt 13
5954 BH Beesel
Telefoon: 
077-4762170
Nationale Diner Cadeaukaart Beesel Hotel de Bongerd

Foodfabrik

Swalmen
A la carte and Restaurant in een Hotel
Adres: 
Oude baan 6
6071NP Swalmen
Telefoon: 
0475600222
Nationale Diner Cadeaukaart Swalmen Foodfabrik
Adres: 
Keulseweg 36
5953HL Reuver
Telefoon: 
0777001280
Nationale Diner Cadeaukaart Reuver De Gresbuus