Restaurant de Bloemkool

Bergen op Zoom (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant De Bloemkool is één van de vele toprestaurants waar u met uw Dinercheque terecht kunt. U vindt dit bijzondere restaurant in Bergen Op Zoom. Als u van culinaire gerechten en mooie wijnen houdt, bent u hier aan het juiste adres! In de laatste decennia is Restaurant De Bloemkool uitgegroeid tot een in de verre omgeving bekend en geliefd restaurant, waar het altijd bourgondisch genieten is. Proef de authentieke sfeer van een echte ouderwetse Brabantse herberg. En het heerlijke eten natuurlijk! Betalen kan gewoon met uw Dinercheque.

De keukenbrigade van Restaurant De Bloemkool werkt voornamelijk met dagverse ingrediënten van het seizoen en uit de regio. Omdat ze ook alles zelf maken kunnen ze de gasten altijd topkwaliteit en een optimale smaakbeleving bieden. Restaurant De Bloemkool beschikt ook over een goed gevulde wijnkelder. Ze hebben dus eigenlijk alles in huis voor een perfect diner met uw Dinercheque! Vanaf €19,75 kunt u al een keuzemenu van drie gangen bestellen. Dan heeft u als hoofdgerecht de keus uit diamanthaas met een saus naar keuze; varkenshaasmedaillons met rode portsaus of zalmmoot met Provençaals garnituur. Bent u niet zo’n grote eter? Dan kunnen de porties naar wens aangepast worden.

U kunt ook ’s middags met uw Dinercheque terecht bij Restaurant De Bloemkool. Op de lunchkaart vindt u heerlijke broodjes, waarvan ze het brood zelf bakken. Een lekkere uitsmijter of omelet kan uiteraard ook! Ze hebben ook een luxe ‘’Lunchbord van De Bloemkool’’ met drie sneden brood en dagelijks wisselend beleg. Het team van Restaurant De Bloemkool hoopt u spoedig te mogen verwelkomen.

Contactgegevens:

Restaurant de Bloemkool
Wouwsestraatweg 146
4623AS Bergen op Zoom
Telefoon: 
0164233045
Nationale Diner Cadeaukaart Bergen op Zoom Restaurant de Bloemkool

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Zuivelstraat 13
4611DJ Bergen op Zoom
Telefoon: 
0164265037
Nationale Diner Cadeaukaart Bergen op Zoom Delifrance Bergen Op Zoom
Adres: 
Steenbergsestraat 3
4611TC Bergen Op Zoom
Telefoon: 
0164266333
Nationale Diner Cadeaukaart Bergen Op Zoom Streek Eet- & Drinklokaal

Handi

Bergen op Zoom
Indiaas
Adres: 
Antwerpsestraat 1
4611AA Bergen op Zoom
Telefoon: 
0168324344
Nationale Diner Cadeaukaart Bergen op Zoom Handi