Restaurant de Beurs

Sint-Oedenrode (NB)
Soort keuken: 
Hollands
Omschrijving: 

Bij De Beurs kunt u altijd terecht voor een heerlijk diner of een uitstekende lunch. In Oedenrode is het dan ook de aangewezen locatie voor een geslaagd etentje. Hier hebben ze dan ook de service, kwaliteit en natuurlijk de gemoedelijkheid waar Brabant om bekend staat hoog in het vaandel. U bent daarom ook altijd welkom om met een Diner Cadeau dinercheque te betalen.

Iedereen in de omgeving heeft wel eens van De Beurs gehoord en voor hen is het geen verrassing dat men met plezier terug blijft komen. De enorme gastvrijheid, het bijzondere eten en de mogelijkheid om uw eigen feestje te organiseren hebben dit restaurant meer dan op de kaart gezet. De vraag ‘Waar gaan we eten?’ wordt dan ook zelden gevraagd maar mocht dit dan toch gebeuren dan is het antwoord bijna altijd ‘De Beurs, natuurlijk.’

Dankzij het wijde arrangement kunt u altijd het op maat gemaakte feestje organiseren bij dit bijzondere etablissement. Als u op zoek bent naar een locatie voor een receptie, een condoleance of juist dat gezellige familie feest, bij De Beurs bent u altijd welkom. Het personeel zal voor elk soort feest alles uit de kast trekken om het tot een succes te volbrengen. Het worden dan dus ook feestjes met de echte Brabantse zachte G.

U hoeft nu ook niet langer meer te wachten. U kunt namelijk nu betalen met een dinercheque van Diner Cadeau. Ook dan staan ze met het hele personeel te popelen om u te ontvangen bij De Beurs.

Contactgegevens:

Restaurant de Beurs
Heuvel 44
5492 AD Sint-Oedenrode
Telefoon: 
0413-472645
Nationale Diner Cadeaukaart Sint-Oedenrode Restaurant de Beurs

Meer restaurants in de buurt

Brasserie de Beleving

Sint-Oedenrode
A la carte and Afhalen
Adres: 
Hertog Hendrikstraat 6
5492BB Sint-Oedenrode
Telefoon: 
0413474392
Nationale Diner Cadeaukaart Sint-Oedenrode Brasserie de Beleving

Gusto Italiano Rooi

Sint-Oedenrode
A la carte and Afhalen
Adres: 
Kofferen 20
5492 BN Sint-Oedenrode
Telefoon: 
0229703411
Nationale Diner Cadeaukaart Sint-Oedenrode Gusto Italiano Rooi

De Friettent Rooi

Sint-Oedenrode
A la carte and Afhalen
Adres: 
Markt 23
5492AA Sint-Oedenrode
Telefoon: 
0413-473224
Nationale Diner Cadeaukaart Sint-Oedenrode De Friettent Rooi