Restaurant de Betuwe

Tiel (GE)
Soort keuken: 
A la carte, Grill and Mediterraans
Omschrijving: 

U kunt nu met uw dinercheque heerlijk uit eten in de mooie stad Tiel. Aan de Hoog Kellenseweg is daar namelijk restaurant De Betuwe gevestigd, waar u vanaf nu lekker uit eten kunt gaan met uw dinercheque! Restaurant De Betuwe is voor zowel volwassenen als kinderen een leuk restaurant. Kinderen kunnen  er genieten van een lekker kindermenu met frites en appelmoes. Ook krijgen ze aan het eind van de avond een leuke kleine verassing mee naar huis. U zelf kunt genieten van de heerlijke gerechten van goede kwaliteit en de sfeervolle en rustige ambiance van het restaurant.

Alle gerechten op het á la carte menu zijn bereid van de meest verse ingrediënten, kwaliteit en gezond, vers eten vinden ze in de keuken van restaurant De Betuwe namelijk zeer belangrijk. Ze werken dan ook het liefst met producten van het seizoen, waardoor de menukaart regelmatig wisselt. Niet alleen bent u zo gegarandeerd van de kwaliteit van de gebruikte producten, het zorgt er ook nog eens voor dat u bij restaurant De Betuwe nooit twee keer hetzelfde hoeft te eten.

Naast een sfeervol restaurant met verse gerechten is restaurant De Betuwe ook een erkend leerbedrijf waar aanstaande koks de fijne kneepjes van het horeca vak kunnen leren. Zij worden in de keuken begeleid door erkende leermeesters, en werken op die manier samen aan uw gerecht! Dit maakt het restaurant nog net iets bijzonderder en daar zijn de Bij De Betuwe zeker ook trots op. Nieuwsgierig geworden? Kom langs met uw dinercheque en geniet!

Contactgegevens:

Restaurant de Betuwe
Hoog Kellenseweg 7
4004 JB Tiel
Telefoon: 
0344-636030
Nationale Diner Cadeaukaart Tiel Restaurant de Betuwe

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Plein 40-42
4001LJ Tiel
Telefoon: 
0344701060
Nationale Diner Cadeaukaart Tiel Mexicaans Restaurant Orizaba
Adres: 
Stationsplein 1
4001 CP Tiel
Telefoon: 
0344623328
Nationale Diner Cadeaukaart Tiel BuitenSporig! Eten en Drinken

De Twee Linden

Beneden-Leeuwen
A la carte
Adres: 
Zandstraat 100
6658 CX Beneden-Leeuwen
Telefoon: 
0487591234
Nationale Diner Cadeaukaart Beneden-Leeuwen De Twee Linden