Restaurant Cuba Libre

Vijlen (LI)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Restaurant Cuba Libre is te vinden in het dorpje Vijlen in het Limburgse Heuvelland. Zoals de naam u waarschijnlijk al deed vermoeden, kunt u hier terecht voor heerlijke Cubaanse en Spaanse gerechten. Daarnaast kunt u ook nog eens genieten van authentieke Caribische gerechten, recht uit het kookboek van de Arubaanse grootmoeder van chef Kenneth. Proef de tropische sfeer met uw Dinercheque! De keuken van Restaurant Cuba Libre is dagelijks geopend tot 21:30.

Er is van alles mogelijk bij dit kleurrijke restaurant met haar rieten parasols en palmbomen. Zo kunt u bijvoorbeeld in ruil voor uw Dinercheque de Cuba Libre Deal van €19,95 bestellen. Dit is een tropisch weekmenu van drie gangen, zodat u kennis kunt maken met verse Cubaanse en Caribische specialiteiten. Het is natuurlijk ook mogelijk om a la carte te bestellen. Zo kunt u gaan voor geroosterd varkensvlees met Creoolse saus, gebakken zalm op Cubaanse wijze of filodeeg gevuld met kaas en diverse groenten. Een leuke manier om uw Dinercheque te besteden is om voor het tapasarrangement te kiezen. Voor maar €22,50 kunt u genieten van negen verschillende kleine hapjes. De tapas zijn zeer divers en heel erg lekker!

Zoals u mag verwachten in een Caribisch restaurant, serveren ze bij Restaurant Cuba Libre niet alleen hele mooie wijnen, maar ook de heerlijkste cocktails. Deze maken uw diner met de Dinercheque helemaal af! Wat dacht u van een Viva Havana met rum, pisang ambon, malibu, ananassap en crème fraiche? De zomer kan beginnen!

Contactgegevens:

Restaurant Cuba Libre
Mamelisserweg 16-18
6294NH Vijlen
Telefoon: 
043-3060206
Nationale Diner Cadeaukaart Vijlen Restaurant Cuba Libre

Meer restaurants in de buurt

Hotel Vijlerhof

Vijlen
A la carte
Adres: 
Hilleshagerweg 2
6294 AP Vijlen
Telefoon: 
043-3061710
Nationale Diner Cadeaukaart Vijlen Hotel Vijlerhof

Restaurant Vijlerhof

Vijlen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Hilleshagerweg 2
6294 AP Vijlen
Telefoon: 
043-3061710
Nationale Diner Cadeaukaart Vijlen Restaurant Vijlerhof

Hotel Cuba Libre

Vijlen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Mamelisserweg 16-18
6294NH Vijlen
Telefoon: 
043-3060206
Nationale Diner Cadeaukaart Vijlen Hotel Cuba Libre