Restaurant Ctaste

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Ctaste is een uniek restaurant op de Amsteldijk in Amsterdam. Ontdek een ware smaakvolle zintuigelijke belevenis met uw Dinercheque. Bij Ctaste kunt u namelijk dineren in het donker. Omdat u geen hand voor ogen kunt zien, zult u proeven, ruiken en voelen totaal anders ervaren. Hoe goed kunt u proeven zonder uw zicht? Probeer het nu met uw Dinercheque!

Ctaste biedt mensen met een visuele beperking een volwaardige en betaalde baan. In het donker zijn zij degenen die perfect functioneren en zorgen voor een ervaring om nooit meer te vergeten. Bij Ctaste staan smaak en textuur centraal. Daarom krijgt u voor €39,50 een bijzonder verassingsmenu, waarbij u zelf mag raden wat u eet. Dit menu kan bestaan uit vlees, vis, zeevruchten of gevogelte en kan ook besteld worden met uw Dinercheque. Uiteraard houden ze graag rekening met vegetariërs en allergieën. Naast het reguliere driegangenmenu is het ook mogelijk om één van de bijzondere proeverijen te bestellen. Wat dacht u van een bierproeverij, champagneproeverij, ijsproeverij of chocoladeproeverij? Op zondag kunt u zelfs met uw Dinercheque genieten van een luxe brunch of High Tea. Bij Ctaste heeft u gegarandeerd een bijzondere ervaring.

Als u iets te vieren heeft, kunt u eens kijken naar de bijzondere arrangementen van Ctaste. Met uw Dinerbon kunt u bijvoorbeeld een Deluxe Diner bestellen. Uw partner krijgt een presentje en samen genieten jullie van een zevengangendiner met bijpassende wijnen. Ze helpen ook graag mee bij een uniek huwelijksaanzoek… Bereidt u voor op een onvergetelijke avond!

Contactgegevens:

Restaurant Ctaste
Amsteldijk 55
1074HX Amsterdam
Telefoon: 
020-6752831
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant Ctaste

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Nieuwezijds Voorburgwal 77
1012RE Amsterdam
Telefoon: 
0614367149
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Italiaans Restaurant
Adres: 
Leidsekruisstraat 20-22
1017RJ Amsterdam
Telefoon: 
0206227694
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Antonio's
Adres: 
Weesperzijde 42
1091 EE Amsterdam
Telefoon: 
0206650057
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Grieks Restaurant Athene