Restaurant Corhoen

Assen (DR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Lekker eten in een warme huiskamersfeer? Dat kan in hartje Assen, aan de Markt, één van de gezelligste pleinen van de stad. Geniet van onze ambachtelijk bereide gerechten en kom zitten in het stijlvolle restaurant Corhoen. De ultieme plek om uw dinercheque te verzilveren!

De inrichting van restaurant Corhoen is warm en gezellig. Onder andere door het glas in lood in de tuindeuren, de kunst aan de muur en de zitbanken, voelt u zich alsof u bij ons thuis zit. Die sfeer voel u ook in onze ‘Bovenkamer’, een besloten ruimte op de eerste verdieping. Ons restaurant is stijlvol, robuust, maar vooral intiem. Al ons eten wordt met veel respect voor dier en natuur bereid. Wij doen ons best om zoveel mogelijk in te spelen op de seizoens- en streekproducten. Cor Klevering, eigenaar van restaurant Corhoen, zorgt ervoor dat al onze gerechten authentiek en ambachtelijk bereid worden, met mooie biologische producten. Zo kunnen wij u altijd vertellen wat er precies in uw eten zit, waardoor we ook heel goed rekening kunnen houden met uw eventuele allergieën of dieetwensen. Vegetarisch eten is bij ons uiteraard ook geen probleem. Wij zijn trots op onze samenwerken met groothandel en boerderij Lindenhoff, die producten levert die puur smaken zoals de natuur het bedoeld heeft. Dát is volgens ons werken met echte liefde voor het eten. Kies van onze kaart uit verschillende voor- en hoofdgerechten, en laat voor het nagerecht de trolley voorrijden. Van de desserttrolley kunt u kiezen uit heerlijke zoetigheden en van de kaastrolley uit onze gevarieerde kazen.

Komt u snel langs om te proeven van onze pure, eerlijke smaken en onze huiselijke sfeer? Wij zien u en uw dinercheque graag snel!

Contactgegevens:

Restaurant Corhoen
Markt 18
9401GT Assen
Telefoon: 
0592-869330
Nationale Diner Cadeaukaart Assen Restaurant Corhoen

Meer restaurants in de buurt

Spices India Assen

Assen
A la carte, Halal, Indiaas, Internationaal and Vegetarisch
Adres: 
Kerkstraat 16
9401GW Assen
Telefoon: 
0503600078
Nationale Diner Cadeaukaart Assen Spices India Assen
Adres: 
Weierspoort 27
9401 DX Assen
Telefoon: 
0592-331309
Nationale Diner Cadeaukaart Assen Poort van Assen

Grand Cafe t Wapen

Assen
A la carte
Adres: 
Vaart Z.Z. 1,
9401GE Assen
Telefoon: 
0592269469
Nationale Diner Cadeaukaart Assen Grand Cafe t Wapen