Restaurant Columbus

Scheveningen (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Internationaal, Vis and Vlees
Omschrijving: 

In het mooie Scheveningen staat aan de Strandweg restaurant Columbus. U kunt hier terecht om uw dinercheque te verzilveren. Restaurant Columbus is de ideale plek om heen te gaan met een gezinsuitje of na een romantische wandeling op het strand. Terwijl u heerlijk geniet van het eten kijkt u uit over de woeste en prachtige zee. Dit geeft een ontspannend gevoel tijdens het eten. Het restaurant is geschikt voor zowel jong als oud. Neem dus mee wie u wilt om samen met uw dinercheque en uw gezelschap een perfect bezoek te hebben!

In de keuken werken de koks hard om een lekker ontbijt, lunch of diner te bereiden. Zo kunt u verschillende dingen bestellen: Ontbijt & gebak, eieren & pannenkoeken, lunch broodjes, lunch specials, fingerfood gerechten, voor-, hoofd- en nagerechten, en nog véél meer. Voor uw dinercheque krijgt u veel keuzes van goede kwaliteit. Voor de kleintjes is er ook een kindermenu aanwezig. Zo is er voor iedereen zeker iets lekkers te eten. Een aantal voorbeelden van heerlijke gerechten zijn: een carpaccio van ossenhaas met groene pesto en Parmezaanse kaas, 5 grote ongepelde gamba’s in knoflookolie gebakken en geserveerd met citroen en aïoli, gegrilde lamskoteletten met huisgemaakte thijm-balsamicosaus, en een salade met tonijn in olijfolie, kappertjes en rode ui.

Columbus is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur, en op zondag van 9:00 uur tot 22:00 uur. Ga voor heerlijk eten met uw dinercheque naar restaurant Columbus!

Contactgegevens:

Restaurant Columbus
Strandweg 47
2586 JL Scheveningen
Telefoon: 
070-3522526
Nationale Diner Cadeaukaart Scheveningen Restaurant Columbus

Meer restaurants in de buurt

El Nino

Scheveningen
A la carte, Mediterraans, Strandtent and Tapas
Adres: 
Strandweg 31
2586 JL Scheveningen
Telefoon: 
0703229107
Nationale Diner Cadeaukaart Scheveningen El Nino

Grand Tropez

Den Haag
A la carte, Afhalen and Internationaal
Adres: 
Strandweg 101-1b
2586 JM Den Haag
Telefoon: 
070-3540880
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Grand Tropez

Kitchen Rani

Den Haag
Afhalen, Buffet and Speciaal
Adres: 
Gevers Deynootplein 223
2586CT Den Haag
Telefoon: 
0703544457
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Kitchen Rani