Restaurant Chicanos

Amsterdam (NH)
Omschrijving: 

In het bruisende centrum van Amsterdam is Restaurant Chicanos te vinden. Gelegen in de buurt van het Leidseplein, is dit restaurant de ultieme plek om lekker te gaan eten voor het stappen of een theatervoorstelling. Ze accepteren ook uw Dinercheque. Op het gezellige terras in de Korte Leidsedwarsstraat zal u al helemaal in de feeststemming komen!

Het leuke aan Restaurant Chicanos is dat u er Argentijns, Italiaans, Spaans én Mexicaans kunt dineren. Kies in ruil voor de Dinercheque uit de meest smakelijke specialiteiten, zoals een romige pasta of een sappige steak. Restaurant Chicanos heeft een ruim aanbod aan verschillende steaks, zoals lendebiefstuk, entrecote en ossenhaas. Allen in Argentijnse stijl én in verschillende groottes te bestellen! Alle hoofdgerechten worden voorzien van frieten en salade. Daarnaast kunt u er ook nog rijst of gepofte aardappelen bij bestellen. Houdt u meer van Mexicaans eten? Ga dan voor bijvoorbeeld een bord nachos of een lekkere burrito. Hoort u Mexico, dan denkt u: gesmolten kaas, guacamole en chili’s. Genieten dus, met uw Dinercheque!

Restaurant Chicanos is hét ideale restaurant om gezellig te dineren met een groep vrienden of collega’s. Iedereen komt hier aan zijn trekken door de veelzijdige menukaart. Vind u alles lekker? Neem dan met uw Dinercheque een driegangendiner. Zo kunt u smaken uit drie verschillende keukens ervaren. Zo kunt u beginnen met Spaanse tapas, genieten van een Argentijnse steak en afsluiten met een Italiaans dessert. De maaltijd is natuurlijk helemaal compleet met één van de spannende cocktails. Het weekend begint goed bij Restaurant Chicanos!

Contactgegevens:

Restaurant Chicanos
Korte Leidsedwarsstraat 105
1017PX Amsterdam
Telefoon: 
020-4200435
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant Chicanos

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Korte Leidsedwarsstraat 109
1017PX Amsterdam
Telefoon: 
0202218863
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Casa Italiana

Mayas Grillsteakhouse

Amsterdam
Argentijns and Steakhouse
Adres: 
Korte Leidsdwarsstraat 111
1017 PX Amsterdam
Telefoon: 
020-2218863
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Mayas Grillsteakhouse
Adres: 
Korte Leidsedwarsstraat
1017PX Amsterdam
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant Il Padrino