Restaurant Carnevino

Veenendaal (UT)
Soort keuken: 
Internationaal
Omschrijving: 

Bent u een liefhebber van een lekker stukje goed bereid vlees, en wilt u hier graag van gaan genieten met uw dinercheque? Dan is het voor u misschien een leuk idee om eens een kijkje te nemen bij restaurant Carnevino aan de Gelderland 7-9 in Veenendaal. Restaurant Carnevino is een nieuw en sfeervol vleesspecialiteitenrestaurant waar u met uw dinercheque meer dan welkom bent voor een lekkere lunch of een heerlijk diner samen met vrienden, familie of collega’s. De vriendelijke bediening zal een leuk plekje voor u zoeken en u informeren over de verschillende gerechten en bijpassende wijnen. Want bij een lekker stukje vlees hoort uiteraard een goed glas wijn!

In de keuken werken bevlogen koks met verse ingrediënten om voor u de lekkerste gerechten op tafel te toveren. Hierbij letten ze niet alleen op de smaak, maar zorgen ze ervoor dat alle maaltijden ook een lust zijn voor het oog. Ze besteden extra aandacht aan de opmaak van de gerechten en dit maakt het opeten ervan extra leuk. Probeer een Fajita met gewokte ossenhaas, kipfilet, ui, paprika, champignons en pittige salsasaus of besten een surf en turf van gewokte ossenhaas en gamba’s met een mix van groenten en pittige salsasaus. Voor de kleine bezoekers is er een speciaal kindermenu te bestellen met de dinercheque. Zij hebben de keuze uit een hamburger, frikandel of kippenvleugeltjes met friet, mayo of appelmoes en een kinderijsje als toetje.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit nieuwe restaurant in Veenendaal? Neem dan uw dinercheque in de hand en breng snel een bezoek aan restaurant Carnevino. Het team van Carnevino hoopt u snel welkom te mogen heten!

Contactgegevens:

Restaurant Carnevino
Gelderland 7-9
3901BB Veenendaal
Telefoon: 
0318-500262
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Restaurant Carnevino

Meer restaurants in de buurt

Grand Cafe De Markt

Veenendaal
A la carte, High tea and Lokaal
Adres: 
Markt 7
3901DM Veenendaal
Telefoon: 
0318725071
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Grand Cafe De Markt

Restaurant Mucha

Veenendaal
A la carte and Afhalen
Adres: 
De Sterke Arm 1
3901 EK Veenendaal
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Restaurant Mucha

Zeldzaam

Veenendaal
A la carte, Afhalen and Frans
Adres: 
JG Sandbrinkstraat 1
3901EW Veenendaal
Telefoon: 
0318510500
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Zeldzaam