Restaurant Cafe Okay

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

U kunt met uw Dinerbon ook uit in ‘de Kop van Zuid’. Dit mooie stukje Rotterdam is hoewel minder druk dan het centrum, zeker de moeite waard. Restaurant Café oKay is hier gevestigd en u bent hier dagelijks welkom voor een heerlijk lunch of een uitgebreid diner. De keuken is geopend van 12.00 tot 21.30.

Van oudsher was de Kop van Zuid het centrum van handel en nijverheid. U wordt nog herinnert aan deze roemruchte tijden door het historische Entrepotgebouw ‘De Vijf Werelddelen’ uit 1897. Hier werd handel met verre landen gevoerd en hadden kooplieden hun pakhuizen waar zij hun exotische waren als koffie, thee, suiker en specerijen lieten opslaan. Toen het gebied werd her ontwikkeld is getracht het historische karakter zoveel mogelijk te behouden. Dit ziet u bijvoorbeeld aan de authentieke gevels, gietijzeren kolommen en oude hijskranen. Ook de sfeerbepalende kades werden zoveel mogelijk intact gehouden. Nu nodigt het gebied erg uit voor een wandeling. Die kunt u uiteraard even onderbreken bij Restaurant Café oKay.

De keuken van oKay is zeer internationaal en speelt in op de seizoenen met streek- en seizoensgebonden producten van goede kwaliteit. Zowel voor de vlees- en visliefhebber als de vegetariër is er genoeg keuze van de uitgebreide menukaart. U kunt u door de chef laten verrassend met het wisselende menu. U hoeft dan enkel te kiezen tussen het aantal gangen en u kunt natuurlijk uw voorkeur uitspreken. U kunt uiteraard ook kiezen voor een a la carte menu. In het café wordt de sfeer bepaald door de ruime bar met tien bieren op de tap. Hierdoor mag oKay zich met recht een speciaalbier-café noemen.

Met uw Dinercheque even helemaal oKay doen? U bent van harte welkom!

Contactgegevens:

Restaurant Cafe Okay
Vijf werelddelen 71
3071 PS Rotterdam
Telefoon: 
010-2900878
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Restaurant Cafe Okay

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Safir

Rotterdam
A la carte and Marokkaans
Adres: 
Vijf Werelddelen 91
3071 PS Rotterdam
Telefoon: 
010-4862318
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Restaurant Safir

Meziz Marina

Rotterdam
Italiaans
Adres: 
Vijf Werelddelen 107
3071PS Rotterdam
Telefoon: 
0104852216
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Meziz Marina

Allure

Rotterdam
A la carte
Adres: 
Cargadoorskade 107
3071 AW Rotterdam
Telefoon: 
0104866529
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Allure