Restaurant Boven Water

Vinkeveen (UT)
Soort keuken: 
A la carte and Verrassingsmenu
Omschrijving: 

U zult niet teleurgesteld worden als u met uw Dinercheque op speurtocht gaat bij de Vinkeveense plassen. Verstopt tussen de boten en het water van jachthaven Vinkeveen is namelijk restaurant Boven Water gelegen! Dit restaurant zit letterlijk bóven het water met aangrenzend een prachtig zwevend terras. Het uitzicht vanuit het gehele restaurant is werkelijk onvergetelijk. U kijkt uit op de jachthaven, de af- en aanmerende bootjes en de prachtige Vinkeveense plassen.

Boven Water heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat zij ecologisch en biologisch verantwoord ondernemen. Er wordt in de keuken enkel gewerkt met producten die recht doen aan de natuur, de gezondheid, dierenwelzijn, de producent en uiteraard de smaak. Daarom wordt er gebruik gemaakt van producten van het seizoen en het liefst ook uit de streek. Ook treft het restaurant vele andere maatregelen om zo verantwoord mogelijk te zijn en zij zijn altijd bezig dit te verbeteren. Als u hier benieuwd naar bent dan kan het bedienend personeel hier altijd enthousiast over vertellen.

Boven Water voert geen menukaart, maar heeft een verrassingsmenu dat dagelijks anders is. De gerechten worden gebaseerd op het seizoen en uiteraard de wensen van de gasten. Het geheel wordt persoonlijk opgebouwd door het koksteam. U hoeft enkel aan te geven hoeveel gangen u wilt. Dit begint bij 3 gangen en kan oplopen tot 7. Uiteraard wordt er ook altijd rekening gehouden met allergieën of speciale diëten.

De patron van Boven Water is Wouter bläser en vinoloog Danny Noorlander heeft de fantastische wijnkaart samengesteld. Ook kunt u bij elk menu een passend wijnarrangement bestellen. Gastvrouw Annika Borgstede vertelt u er graag meer over!

U bent met uw Dinercheque meer dan welkom bij restaurant Boven Water!

Contactgegevens:

Restaurant Boven Water
Achterbos 24A
3645 CD Vinkeveen
Telefoon: 
0297-263672
Nationale Diner Cadeaukaart Vinkeveen Restaurant Boven Water

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Hofland 26
3641 GE Mijdrecht
Telefoon: 
0297-548301
Nationale Diner Cadeaukaart Mijdrecht Burgerlijk

La Madonna Uithoorn

Uithoorn
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Wilhelminakade 23
1421AB Uithoorn
Telefoon: 
0297-267922
Nationale Diner Cadeaukaart Uithoorn La Madonna Uithoorn
Adres: 
De Lindeboom 18
3641EX Mijdrecht
Telefoon: 
0297284838
Nationale Diner Cadeaukaart Mijdrecht Lotus Corner