Restaurant Boshuis

Arnhem (GE)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Opzoek naar een goed restaurant voor uw dinercheque in de omgeving van Arnhem? Dan bent u aan de Koningsweg aan het juiste adres! Hier staat namelijk Restaurant Boshuis. Dit is een restaurant waar u uw dinercheque niet alleen besteed voor heerlijke gerechten, maar ook voor de geweldige sfeer die het restaurant heeft. Het is namelijk altijd gezellig. Dit komt onder andere door het mooie interieur, maar ook zeker door het geweldige team dat bij Restaurant Boshuis werkt! Het is een team dat hard werkt, vrolijk werkt, maar ook zeker heel vriendelijk is tegen haar gasten. U zult echt behandeld worden als: ‘’de klant is koning’’. U mag meenemen wie u wilt, want jong en oud zijn welkom bij Restaurant Boshuis!

Restaurant Boshuis biedt u een uitgebreide menukaart aan. Hier staan gerechten op voor zowel jong als oud. Er zijn vlees-, vis- en vegetarische gerechten waar u uit kunt kiezen met uw dinercheque. Verder zijn er nog voorgerechten, soepen, broodjes en nagerechten die op de kaart staan. Voor de allerkleinste zijn er ook kindergerechten. Dus er is zeker wat lekkers te eten voor iedereen! De gerechten worden op de juiste manier bereid. Er wordt veel tijd gestoken in het bereiden van de gerechten, dit zult u ook zeker terug proeven!

Het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag afwisselend tussen 11:00 uur en 21:00 uur. Op dinsdag is het restaurant gesloten. Kijkt u zeker even op de site om de openingstijden en dagen in de gaten te houden. Tot snel met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Restaurant Boshuis
Koningsweg 14
6816TC Arnhem
Telefoon: 
0263518825
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Restaurant Boshuis

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Wolfhezerweg 87
6874 AC Wolfheze
Telefoon: 
026-4821202
Nationale Diner Cadeaukaart Wolfheze Pannenkoekenhuis De Tijd

Restaurant Batavia

Arnhem
A la carte and Afhalen
Adres: 
Willemsplein 13
6811KC Arnhem
Telefoon: 
0264420873
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Restaurant Batavia
Adres: 
Buunderkamp 8
6874 NC Wolfheze
Telefoon: 
0264821166
Nationale Diner Cadeaukaart Wolfheze Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp