Restaurant Bleu

Hilversum (NH)
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in Hilversum? Dan hebben wij de ideale plek voor u in de aanbieding. U kunt nu namelijk met uw dinercheque uitgebreid komen dineren bij Restaurant Bleu in Hilversum. Het restaurant is gevestigd in een karakteristieke pand aan de Vaartseweg nummer 7, dat stamt uit 1900. De inrichting van het restaurant is modern en er heerst een ontspannen sfeer. De vriendelijke bediening zal u gastvrij onthalen en ervoor zorgen dat u gedurende de avond aan niets ontbreekt.

De menukaart van Restaurant Bleu wisselt maandelijks. Zo kunt u iedere maand weer genieten van nieuwe verrassende gerechten, die op dat moment op hun best zijn. Duurzaamheid staat bij Bleu hoog in het vaandel, en er wordt dan ook enkel gewerkt met duurzame producten en ingrediënten. Denkt u hierbij aan biologisch vlees, duurzaam gevangen vis en fruit en groente uit de streek. Op de kaart staat onder andere een trio van rund, met picanha steak, gegrilde lever, kroket met savoramosterd, zalf van gepofte ui, krokante pancetta en appelcompote. Proef ook het ‘biologische tuintje’ met slakken, kikkerbillen, gel van tomaat, crème van pompoen en kruidenmayonaise. Een driegangenmenu bestelt u al voor € 34,95, dus de prijs-kwaliteitverhouding bij Restaurant Bleu is dik in orde!

Kom zelf proeven van de heerlijke creaties van de chef en ervaar de gastvrijheid van de bediening. Neem uw dinercheque mee bij een bezoek aan restaurant Bleu in Hilversum!

Contactgegevens:

Restaurant Bleu
Vaartweg 7
1211 JD Hilversum
Telefoon: 
035-5449993
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Restaurant Bleu

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Langestraat 130
1211HC Hilversum
Telefoon: 
035-6237204
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Argentina

Heren Spyker

Hilversum
A la carte
Adres: 
Kerkbrink 17
1211 BW Hilversum
Telefoon: 
035-6212211
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Heren Spyker

Lorenza

Hilversum
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Langestraat 134
1211HC Hilversum
Telefoon: 
0356236217
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Lorenza