Restaurant Bij De Molen

Ten Post (GR)
Soort keuken: 
Lokaal
Omschrijving: 

Restaurant Bij De Molen is een unieke eetgelegenheid in het Groningse Ten Post. Ze zijn namelijk letterlijk gevestigd onder de prachtige gerestaureerde molen de ‘’Olle Widde’’. Als het mooi weer is, kunt u zelfs plaatsnemen onder de molen op het ruime terras. U kunt hier genieten van een lekkere kop koffie, een smakelijke lunch of een uitgebreid diner. Het is ook mogelijk om uw Dinercheque hier te verzilveren! Restaurant Bij De Molen is geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 12u en 21u.

Het sfeervolle restaurant biedt plaats aan maar liefst honderd mensen. Toch zorgen de houtkleuren en warme kleuren voor een huiselijke sfeer. Zo zorgt Restaurant Bij De Molen er voor dat iedereen zich meteen op zijn of haar gemak voelt. Neem ook gerust uw Dinercheque mee. De menukaart wordt met zorg samengesteld en regelmatig aangepast aan de lekkerste producten van het seizoen. Zo worden ook de vaste gasten altijd weer verrast door de creatieve creaties van de chef! Op de kaart vindt u onder andere heerlijke vleesspecialiteiten zoals een duo van speenvarken en pulled pork, langzaam gegaarde kalfssukade en biefstuk van de grillplaat. Maar wees gerust, er zijn ook genoeg opties voor visliefhebbers en vegetariërs! Uw kinderen kunnen onder andere kibbeling, saté of spareribs met frietjes en appelmoes bestellen.

Restaurant De Molen biedt haar gasten ook diverse keuzemenu’s vanaf €25,50 per persoon. Deze kunt u ook met uw Dinercheque bestellen. Dit is zeker aan te raden als u bijvoorbeeld met een grote groep komt eten. Geniet van een heerlijke maaltijd, gemoedelijke sfeer en gezellig samenzijn!

Contactgegevens:

Restaurant Bij De Molen
Eestumerweg 39
9792 RB Ten Post
Telefoon: 
050-3022758
Nationale Diner Cadeaukaart Ten Post Restaurant Bij De Molen

Meer restaurants in de buurt

Hotel Spoorzicht & Spa

Loppersum
A la carte and Afhalen
Adres: 
Molenweg 11
9919AE Loppersum
Telefoon: 
0596-571592
Nationale Diner Cadeaukaart Loppersum Hotel Spoorzicht & Spa
Adres: 
Molenweg 11
9919AE Loppersum
Telefoon: 
0596-571592
Nationale Diner Cadeaukaart Loppersum Restaurant Spoorzicht
Adres: 
Eestumerweg 39
9792 RB Ten Post
Telefoon: 
0503022758
Nationale Diner Cadeaukaart Ten Post Grandcafe Restaurant bij de Molen