Restaurant Bavoort

Leusden (UT)
Omschrijving: 

U bent bij Bavoort altijd welkom om plaats te nemen op het terras of in het restaurant voor een lunch, diner of om eens lekker te borrelen. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u wilt betalen met een Diner Cadeau dinercheque. Hier wordt niet moeilijk over gedaan door het team van Bavoort.

In 2016 is Bavoort een nieuwe weg in geslagen, waar ze zich vroeger met name richtte op echte Brasserie klassiekers en Bourgondisch eten werd geserveerd zijn ze nu meer met streekproducten gaan werken en ligt de nadruk meer op de seizoenskaart. Deze nieuwe kaart zal elk seizoen opnieuw worden samengesteld met gerechten die gebruik maken van de beste producten die de omgeving te bieden heeft. Op deze manier kunnen ze duurzamer te werk gaan en u elk seizoen weer verrassen met smaken die u misschien niet eerder heeft geprobeerd. De chef-koks begrijpen natuurlijk dat het belangrijk is dat het bord er smakelijk uitziet maar dat dit altijd ondergeschikt is aan het belang van de smaak. Het team van de bediening is bestaat voornamelijk uit jonge mensen. De leeftijd is echter een slechte indicatie voor hun kennis en passie. Het team kan u uitstekend uitleggen wat er op uw bord ligt en zal u goed bijstaan in het maken van de beste keus wat wijn betreft.

Om u echt in de watten te leggen heeft Bavoort voor u het Bavoortmenu, waarbij u een drie gangen menu mag samenstellen à la carte. U mag natuurlijk altijd aangeven of u bepaalde ingrediënten niet mag eten, daar wordt dan altijd rekening mee gehouden. Vergeet niet dat ze bij Bavoort natuurlijk gewoon de dinercheque van Diner Cadeau accepteren.

Contactgegevens:

Restaurant Bavoort
Treekerweg 28
3832 GX Leusden
Telefoon: 
033-4940550
Nationale Diner Cadeaukaart Leusden Restaurant Bavoort

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Leusderweg 222
3817 KG Amersfoort
Telefoon: 
0337522877
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Sushi Time Amersfoort

Pannekoekboerderij De Hakhorst

Leusden
A la carte and Pannenkoeken
Adres: 
Waarden 25c
3831HA Leusden
Telefoon: 
+310334944434
Nationale Diner Cadeaukaart Leusden Pannekoekboerderij De Hakhorst
Adres: 
Waarden 25b
3831 HA Leusden
Telefoon: 
033-4332070
Nationale Diner Cadeaukaart Leusden Bistro Bling