Restaurant Bar Eetcafe Kaandorp

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Hollands and Italiaans
Omschrijving: 

Aan de Oosterkade in Rotterdam staat het gezellige restaurant-bar-eetcafe Kaandorp. Bij binnenkomst voelt u meteen de gastvrijheid die wij u te bieden hebben. Ons restaurant heeft een gezellige sfeer en een warme uitstraling. Dit komt door de donkere kleuren die zijn gecombineerd met moderne stijlen. Daarbij hebben wij op de tafels kaarsen gezet en in de vensters mooie planten en bloemen. Onze bar bestaat wel uit een combinatie van oude en nieuwe stijlen, hierdoor is een speciale plek in het restaurant gecreëerd. Verder bieden wij  u de gelegenheid om binnen of buiten uw maaltijd te nuttigen. Buiten hebben wij een terras die met mooi en warm weer beschikbaar is. Kaandorp is de ideale plek waar u terecht kunt met uw dinercheque! Ons personeel zet zich hard in om u een aangenaam verblijf te geven.

Onze koks hebben u ook veel te bieden. Zij maken in de keuken een mix aan verrukkelijke Italiaanse gerechten en Hollandse klassiekers. Onze menukaart heeft vele mogelijkheden voor warme- en koude voorgerechten, salades, soepen, vlees klassiekers, vlees specialiteiten, vis gerechten, vegetarische gerechten, pasta gerechten en nagerechten. Allemaal lekkere gerechten voor uw dinercheque! Bij de vis- en vleesgerechten zijn er heerlijke groentes en sauzen toegevoegd, maar ook ingrediënten zoals kaas, kroepoek en pijnboompitten.

Wij zijn zeven dagen per week voor u geopend. Verschillend per dag zijn wij geopend tussen 15:00 uur en 23:00 uur. Wij hopen u één van deze dagen te verwelkomen met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Restaurant Bar Eetcafe Kaandorp
Oosterkade 119
3011TV Rotterdam
Telefoon: 
0104133199
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Restaurant Bar Eetcafe Kaandorp

Meer restaurants in de buurt

Meat Rotterdam

Rotterdam
A la carte and Vlees
Adres: 
Haringvliet 635-637
3011ZP Rotterdam
Telefoon: 
010-8467887
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Meat Rotterdam

ILYA Rotterdam

Rotterdam
A la carte, Afhalen and Turks
Adres: 
West-Kruiskade 95-99
3014AN Rotterdam
Telefoon: 
0102265791
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam ILYA Rotterdam
Adres: 
Hoogstraat 28 A
3011 PP Rotterdam
Telefoon: 
0108415559
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Stobá Restaurant & Cocktailbar