Restaurant Auberge de Papenberg

Afferden (LI)
Soort keuken: 
Hollands
Omschrijving: 

Op de kop van Noord-Limburg wacht u, midden in de prachtige natuur van De Maasduinen, de landelijke rust van Hotel-Restaurant Auberge De Papenberg. Dit stijlvolle hotel-restaurant is gevestigd in een oud boerderijpand, waar u kunt genieten van rust, comfort en een heerlijk diner. Dit kunt u nu ook ervaren door uw Dinercheque hier te besteden.

Bij Auberge De Papenberg wordt u in de watten gelegd met een luxueus diner van zorgvuldig geselecteerde topspecialiteiten. De warme, kunstzinnige inrichting met haar antieke meubilair maakt de ervaring compleet. De menukaart wisselt regelmatig, omdat deze wordt afgestemd op de producten van het seizoen én op de inspiratie van de chef. Met uw Dinercheque beleeft u hier een ware smaaksensatie. In het najaar worden bijvoorbeeld de heerlijkste wildgerechten gepresenteerd. Wat dacht u van wildzwijnsmedaillons met appelen en zoete knoflook? Voor €40 krijgt u het Maasduinen Maandmenu van vier gangen. Dit is dan inclusief een glas Prosecco en een bijpassend glas witte en rode wijn. Proef het allerbeste van het seizoen met uw Dinercheque!

Geniet van een heerlijk weekendje weg in Noord-Limburg. Auberge De Papenberg is gelegen in het prachtige nationale park De Maasduinen. U kunt hier naar hartenlust fietsen, wandelen, golfen of een kasteel bezoeken. U kunt zelfs een uitstapje maken naar Duitsland! Het bedevaartsoord Kevelaer en de gezellig stad Düsseldorf zitten op steenworp afstand. Sluit de dag af bij Auberge De Papenberg met een perfect diner en een goed glas wijn. Dit kan ook met behulp van uw Dinercheque.

Contactgegevens:

Restaurant Auberge de Papenberg
Hengeland 1a
5851EA Afferden
Telefoon: 
0485-531744
Nationale Diner Cadeaukaart Afferden Restaurant Auberge de Papenberg

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Riche Boxmeer

Boxmeer
A la carte and Frans
Adres: 
Steenstraat 51
5831JB Boxmeer
Telefoon: 
0485578222
Nationale Diner Cadeaukaart Boxmeer Restaurant Riche Boxmeer

Hotel Riche

Boxmeer
A la carte and Frans
Adres: 
Steenstraat 51
5831JB Boxmeer
Telefoon: 
0485578222
Nationale Diner Cadeaukaart Boxmeer Hotel Riche
Adres: 
Steenstraat 61
5831 JC Boxmeer
Telefoon: 
0485574400
Nationale Diner Cadeaukaart Boxmeer Ristorante Rembrandt IJssalon