Restaurant Achter de Poorte (wo,do,zo)

Elburg (GE)
Soort keuken: 
A la carte, Frans, Lekker Top-500 and Mediterraans
Omschrijving: 

Let op: U kunt hier alleen op woendag, donderdag en zondag betalen met uw Diner Cadeaukaart.

Restaurant Achter De Poorte is een al bijna 25 jaar dé culinaire trekpleister van het historische plaatsje Elburg. Ze zijn zelfs vermeld door het tijdschrift ‘Lekker’ (de beste 500 restaurant van Nederland) en Michelin. U kunt nu ook met uw Dinercheque genieten van de heerlijke gerechten en sfeervolle ambiance. De vriendelijke bediening staat altijd voor u klaar.

Bij Restaurant Achter De Poorte wordt alleen gewerkt met dagverse producten. Zoals u kunt verwachten in een oude vissersplaats als Elburg, staan er veel smakelijke visgerechten op het menu. Ook kunt u mooie vleesgerechten op de kaart vinden. Alles kan ook besteld worden met uw Dinercheque. De keuken van Restaurant Achter De Poorte is ‘Frans-Mediterraan’ met een eigentijdse en frisse twist. Elke drie maanden verandert de menukaart aan de hand van de seizoenproducten. In oktober en november serveren ze bijvoorbeeld elke vrijdag een wildmenu van tien gerechten in vijf gangen. U kunt altijd een driegangenmenu of a la carte bestellen. Het restaurant staat bekend om haar excellente prijs-kwaliteitverhouding. Proef het zelf met uw Dinercheque!

Het is ook mogelijk om met uw Dinercheque een all-in-menu van drie, vier, vijf of acht gangen. U krijgt dan een verassende proeverij, inclusief wijn en koffie met huisgemaakte friandaises. Bij Restaurant Achter De Poorte kunt u echt eens uitgebreid tafelen en bijkletsen met uw partner, familie of vrienden. Bent u met een grotere groep? Dan kunt u ook de bovenverdieping reserveren voor een privédiner. Het team van Achter De Poorte hoopt u spoedig te mogen ontvangen.

Contactgegevens:

Restaurant Achter de Poorte (wo,do,zo)
Noorderwalstraat 21
8081GL Elburg
Telefoon: 
0525-681292
Nationale Diner Cadeaukaart Elburg Restaurant Achter de Poorte (wo,do,zo)

Meer restaurants in de buurt

Restaurant D'Olde Dreiput

Het Loo Oldebroek
A la carte and Afhalen
Adres: 
Harm Aartsweg 88
8095RG Het Loo Oldebroek
Telefoon: 
0525631698
Nationale Diner Cadeaukaart Het Loo Oldebroek Restaurant D'Olde Dreiput

Sushi Koning

Nunspeet
Afhalen and Sushi
Adres: 
Edisonweg 11B
8071 RC Nunspeet
Telefoon: 
0341275687
Nationale Diner Cadeaukaart Nunspeet Sushi Koning
Adres: 
Beekstraat 39
8081 EB Elburg
Telefoon: 
0525785863
Nationale Diner Cadeaukaart Elburg Binnen de Poorte (alleen woensdag, donderdag, vrijdag en zondag)