Restaurant Achter de Poorte

Elburg (GE)
Soort keuken: 
A la carte, Frans and Mediterraans
Omschrijving: 

Restaurant Achter De Poorte is een al bijna 25 jaar dé culinaire trekpleister van het historische plaatsje Elburg. Ze zijn zelfs vermeld door het tijdschrift ‘Lekker’ (de beste 500 restaurant van Nederland) en Michelin. U kunt nu ook met uw Dinercheque genieten van de heerlijke gerechten en sfeervolle ambiance. De vriendelijke bediening staat altijd voor u klaar.

Bij Restaurant Achter De Poorte wordt alleen gewerkt met dagverse producten. Zoals u kunt verwachten in een oude vissersplaats als Elburg, staan er veel smakelijke visgerechten op het menu. Ook kunt u mooie vleesgerechten op de kaart vinden. Alles kan ook besteld worden met uw Dinercheque. De keuken van Restaurant Achter De Poorte is ‘Frans-Mediterraan’ met een eigentijdse en frisse twist. Elke drie maanden verandert de menukaart aan de hand van de seizoenproducten. In oktober en november serveren ze bijvoorbeeld elke vrijdag een wildmenu van tien gerechten in vijf gangen. U kunt altijd een driegangenmenu of a la carte bestellen. Het restaurant staat bekend om haar excellente prijs-kwaliteitverhouding. Proef het zelf met uw Dinercheque!

Het is ook mogelijk om met uw Dinercheque een all-in-menu van drie, vier, vijf of acht gangen. U krijgt dan een verassende proeverij, inclusief wijn en koffie met huisgemaakte friandaises. Bij Restaurant Achter De Poorte kunt u echt eens uitgebreid tafelen en bijkletsen met uw partner, familie of vrienden. Bent u met een grotere groep? Dan kunt u ook de bovenverdieping reserveren voor een privédiner. Het team van Achter De Poorte hoopt u spoedig te mogen ontvangen.

Contactgegevens:

Restaurant Achter de Poorte
Noorderwalstraat 21
8081GL Elburg
Telefoon: 
0525-681292
Nationale Diner Cadeaukaart Elburg Restaurant Achter de Poorte

Meer restaurants in de buurt

Lucca

Elburg
A la carte, Internationaal, Italiaans and Pizza
Adres: 
Havenkade 18
8081GP Elburg
Telefoon: 
0525692940
Nationale Diner Cadeaukaart Elburg Lucca
Adres: 
Verlengde Haerderweg 5
8085 RJ Doornspijk
Telefoon: 
0525662937
Nationale Diner Cadeaukaart Doornspijk Brasserie Dennenrhode
Adres: 
Beekstraat 40
Beekstraat Elburg
Telefoon: 
0525655800
Nationale Diner Cadeaukaart Elburg Brasserie Suyd