Residence Rhenen

Elst (UT)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

De voormalige Oranjerie van het prachtige Residence Rhenen is omgebouwd tot het moderne restaurant de Rotisserie. Dit prachtige restaurant ligt in de prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug en is toch maar tien minuten rijden vanaf de snelweg A12. Het restaurant wordt gekenmerkt door de open keuken, waardoor u precies kunt zien hoe uw maaltijd klaar wordt gemaakt. In de zomer is het prachtige terras een heerlijke plek voor de lunch, het diner of een heerlijk glas wijn. Uw Dinercheque is hier prachtig besteed.

In onze gerechten komen klassieke smaken terug in een moderne presentatie. De gerechten zijn Frans georiënteerd en worden allemaal bereid van eerlijke en verse producten. Onze hoge kwaliteitsstandaard zorgt ervoor dat wij u niet zomaar een standaard menu serveren. U kunt bij ons genieten van een preuvenement aan kleine gerechtjes, een op seizoen geïnspireerd menu of wij doen u een menuvoorstel dat geheel aan uw wensen en voorkeuren voldoet. Als u niet kunt kiezen bieden wij u de 3x3 trilogie. U krijgt een driegangenmenu met drie kleine gerechtjes per gang. Bij Restaurant de Rotisserie nodigen wij u zeven dagen per week uit voor de lunch en het diner. Voor onze High Tea en High Wine moet u van tevoren bestellen, maar ook deze zijn elke dag beschikbaar. Bij speciale gelegenheden is er bij ons ook een Beer & Food Tasting beschikbaar.

Voor iedereen die heerlijk eten en drinken kan waarderen op een prachtige locatie middenin de natuur is Residence Rhenen met restaurant Rotisserie zeer geschikt. Neem vooral ook uw Dinercheque mee bij uw bezoek. Deze accepteren wij graag!

Contactgegevens:

Residence Rhenen
Veenendaalsestraatweg 50
3921 EC Elst
Telefoon: 
0318542888
Nationale Diner Cadeaukaart Elst Residence Rhenen

Meer restaurants in de buurt

Valentino

Veenendaal
Afhalen and Italiaans
Adres: 
Sandbrinkstraat 33
3901 EW Veenendaal
Telefoon: 
0318-520979
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Valentino
Adres: 
Brouwersgracht 69
3901TK Veenendaal
Telefoon: 
0318304540
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Brew
Adres: 
De Sterke Arm 1
3901 EK Veenendaal
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Restaurant Mucha