Rain Amsterdam

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Rain Amsterdam is een gezellig restaurant, bar en club op de hoek van het bruisende Rembrandtplein in Amsterdam. Rain is heel centraal gelegen, goed bereikbaar met het OV en op steenworp afstand van allerlei bioscopen, theaters en clubs. Met uw Dinercheque kunt u hier de avond feestelijk beginnen met een uitgebreid diner. Rain Amsterdam serveert heerlijke Amerikaanse grillspecialiteiten die u echt moet proeven.

Op de menukaart van Rain staan allerlei smakelijke vleesgerechten, waaronder hamburgers, spareribs, lamsrack en ossenhaas. Overigens zijn visliefhebbers en vegetariërs hier ook van harte welkom! Voor slechts €15, of in ruil voor uw Dinercheque, kunt u bij Rain al een driegangenmenu krijgen. Dan kunt u extra lang en lekker tafelen in het sfeervolle restaurant of op het gezellige terras met uitzicht op het plein. De smaak van Rain draait om het vinden van creatieve en originele smaaksensaties. Dit wordt ook wel ‘’modern global cuisine’’ genoemd. Rain zoekt naar de beste lokale ingrediënten, maar haalt moeilijk verkrijgbare producten soms ook uit het buitenland. Alles bij Rain wordt vers klaar gemaakt en dat proeft u! Rain accepteert ook uw Dinercheque.

Rain Amsterdam is dagelijks geopend vanaf 12:00. De Dinercheque kan dus zowel tijdens de lunch als diner besteed worden. In de avonduren wordt het restaurant omgetoverd tot club. Als u na het eten blijft hangen, kunt u gezellig een dansje en een drankje komen doen. Rembrandtplein is al jaren het uitgaanshart van Amsterdam en u zult snel genoeg merken waarom!

Contactgegevens:

Rain Amsterdam
Rembrandtplein 44
1017 CV Amsterdam
Telefoon: 
020-6267078
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Rain Amsterdam

Meer restaurants in de buurt

BURRATA Italian Restaurant

Amsterdam
Afhalen and Italiaans
Adres: 
Halvemaansteeg 9-11
1017CR Amsterdam
Telefoon: 
0203413009
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam BURRATA Italian Restaurant
Adres: 
Rembrandtplein 16
1017 CV Amsterdam
Telefoon: 
0202334806
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam DOWNTOWN Grill Restaurant

La Madonnina

Amsterdam
Italiaans
Adres: 
Rembrandtplein 12a
1017 CV Amsterdam
Telefoon: 
020-5286380
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam La Madonnina