Quies Tea Tearoom

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
High tea
Omschrijving: 

Wilt u eens iets anders met uw dinercheque doen dan standaard dineren? Dat kan vanaf nu ook bij Quies Tea Tearoom! Deze rustige, moderne en ook zeker mooie Tearoom laat u helemaal tot rust komen. Even weg van alle drukte, alle stress ontladen en gewoon genieten van het leven.  Dat is iets wat u bij Quies Tea Tearoom zeker kunt doen in ruil voor uw dinercheque! Het is een geweldige plek voor jong en oud. Een plek waar u verschillende smaken thee kunt proeven met een lekker hapje erbij. U kunt bijvoorbeeld eerst even genieten van het mooie Amsterdam om daarna neer te ploffen aan de Frederik Hendrikstraat in Amsterdam. Iedereen is van harte welkom, dus neem zeker mee wie u wilt! De vriendelijke bediening helpt u graag met al uw vragen en wensen en zorgen dan ook zeker voor persoonlijke aandacht bij haar gasten.

De verschillende soorten thee komen onder andere uit verschillende tuinen zoals Rohini, Gopaldhara en Goomtee, maar ook van buskruit en traditionele specialiteiten zoals Long Jin Shi Feng. U kunt vaker met uw dinercheque terugkomen en alle verschillende smaken proeven! Ook wordt er Chai Latte (yoga thee of masala chai) geserveerd. Als u echt even wilt ontspannen dan gaat u gewoon naar Quies Tea Tearoom en laat u uzelf en uw gezelschap helemaal ontspannen!

De Tearoom is open op zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 19:00 uur. Spring gerust eens binnen om uw dinercheque te verzilveren!

Contactgegevens:

Quies Tea Tearoom
Frederik Hendrikstraat 24
1052HV Amsterdam
Telefoon: 
0207851869
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Quies Tea Tearoom

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Bloemgracht 47
1016KD Amsterdam
Telefoon: 
020-5702010
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam L invite le Restaurant

Mantoe

Amsterdam
Afhalen
Adres: 
Tweede Leliedwarsstraat 13
1015 TB Amsterdam
Telefoon: 
020-4216374
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Mantoe

Perzisch Restaurant Parsa

Amsterdam
A la carte, Afhalen, Aziatisch, Grill and Internationaal
Adres: 
De Clercqstraat 2
1052 NC Amsterdam
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Perzisch Restaurant Parsa