Queen of India

Deventer (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Havana Bay is het eerste en enige Cubaanse restaurant van Deventer. Na de spetterende opening in 2006 is het restaurant inmiddels tot een begrip geworden in de prachtige Hanzestad. De opening was een historisch moment, want de grote leider zelf was ervoor naar Deventer gekomen. Omringd door zijn persoonlijke bodyguards knipte ‘Fidel’ het rode lint door,.

Havana Bay ademt Cuba en met uw Diner Cadeau Dinercheque kunt hier een avond van genieten. Niet alleen de gerechten zijn typisch Cubaans, maar ook de ambiance; De bijzondere muurschilderingen tonen onder andere het Capitool, Che Guevara, Hemmingway en uiteraard salsa.

De menukaart van Havana Bay is compact, maar wordt regelmatig aangepast. De producten die worden gebruikt zijn van hoge kwaliteit. De specialiteiten zijn bijvoorbeeld de schotel va gestoofd rundvlees met vijgen, de op Cubaanse wijze gebakken kippenlevertjes of de Tiramisu de plátano; tiramisu op z’n Cubaans bereid met banaan.

Overigens is eten bij Havana Bay niet duur. Een soep kost bijvoorbeeld maar €4,95, een heerlijk voorgerecht 8,50 en een nagerecht €5,00. Een overheerlijk hoofdgerecht staat al vanaf €18,90 op de kaart.

Naast al het heerlijke Cubaanse eten kunt u bij Havana Bay ook genieten van andere Cubaanse specialiteiten. U kunt ook kiezen van de uitgebreide cocktailkaart, met allemaal vers bereide cocktails. Sinds kort is het Havana Bay als een van de weinige horecabedrijven gelukt om Cubaans bier te schenken. Én, schroom niet om de medewerkers te vragen naar een de heerlijke Cubaanse sigaren.

Voor  ‘Havana in de Hanzestad’ moet u bij Havana Bay zijn. Vooral ook met uw Diner Cadeau Dinercheque!

Contactgegevens:

Queen of India
Grote Overstraat 58
7411 JD Deventer
Telefoon: 
0570-610697
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer Queen of India

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Brink 87
7411 BX Deventer
Telefoon: 
0570597950
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer Restaurant ’t Oer

Jasmin's

Deventer
A la carte
Adres: 
Brink 79
7411 BX Deventer
Telefoon: 
0570545581
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer Jasmin's

De Heeren

Deventer
A la carte and Afhalen
Adres: 
Brink 72
7411 BW Deventer
Telefoon: 
0570649255
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer De Heeren