Que Pasa

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
Tapas
Omschrijving: 

Wanneer u een keer in Den Haag bent, of u woont in Den Haag dan is Que Pasa zeker geen tent die je mag missen. Stap binnen bij Que Pasa en maak u klaar voor een heerlijke Spaanse smaaksensatie. Heeft u een rottige dag gehad, of zit het leven u even tegen? Kom dan eten bij Que Pasa met uw dinercheque en ze maken u geheid vrolijk met hun heerlijke keuken.

Wie op zoek is naar de authentieke Spaanse keuken, die is bij Que Pasa aan het juiste adres. Bij Que Pasa zorgen we er voor dat elk gerecht wordt bereid met een hoge variatie en een hoge kwaliteit van producten. Que Pasa valt voornamelijk in de smaak door onze overheerlijke tapas. Met de tapas van Que Pasa spreken we over de echte smaak van Spanje in Nederland. Verder kunt u bij het restaurant genieten van overheerlijke vlees- en visgerechten. Kom langs met uw dinercheque en neem een kijkje op onze kaart. Bij ons kunt u genieten van de echte authentieke Spaanse keuken, net alsof u er zelf op vakantie bent. Alle ingrediënten worden bij Que Pasa op een ambachtelijke wijze en met veel liefde voor de mediterraanse keuken klaargemaakt. Verder kunt u een kijkje nemen op onze uitgebreide wijnkaart kijken, waar u kunt kiezen uit verschillende heerlijke traditionele wijnen maar ook veel bijzondere wijnen.

Kom snel een keer langs met uw dinercheque en laat u overrompelen door de vele geuren en smaken van de mediterraanse keuken. U zal zeker niet teleurgesteld worden.

Contactgegevens:

Que Pasa
Laan van Meerdervoort 13a
2517AB Den Haag
Telefoon: 
0703657057
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Que Pasa

Meer restaurants in de buurt

Amici

Den Haag
A la carte and Afhalen
Adres: 
Van Speijkstraat 43
2518 EV Den Haag
Telefoon: 
0703450843
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Amici

Wicked Wines

Den Haag
A la carte, Aziatisch and Frans
Adres: 
Bazarstraat 42
2518 AK Den Haag
Telefoon: 
0703458660
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Wicked Wines

Crunch Café

Den Haag
Afhalen and Lunch
Adres: 
Piet Heinstraat 108
2518CM Den Haag
Telefoon: 
0703640552
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Crunch Café