Puur Zee

Wijk aan Zee (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Het bijzondere restaurant Imko’s Puur Zee is gevestigd in Wijk aan Zee. Sluit de dag aan het strand af in stijl met uw Dinercheque. Neem plaats in het prachtig ingerichte restaurant of op het gezellige terras, waar u de zeelucht nog kunt ruiken. Bent u een echte visliefhebber? Dan bent u hier aan het goede adres!

De keuken van Imko’s Puur Zee draait namelijk om verfijnde visgerechten. U kunt deze ook bestellen met uw Dinercheque. De topchefs Imko Binnerts en Jacco Kalf deelden een passie voor vis en schaaldieren en besloten toen samen dit pareltje te openen. Ze hebben echt hart voor de zaak en accepteren alleen alles wat van hoge kwaliteit is. Alle ingrediënten moeten voldoen aan strenge criteria en zijn altijd vers, seizoensgebonden, merendeels regionaal en biologisch. Vis zonder compromis!  Ze hebben om die reden dan ook geen á la carte menukaart. U bestelt bij Imko’s een menu van vier tot zeven gangen. Deze menu’s bestaan uit verrukkelijke visgerechtjes met kaas of een dessert toe. Laat u verassen met uw Dinercheque!

De onvergetelijke ervaring bij Imko’s Puur Zee is natuurlijk niet compleet zonder een bijpassend glas wijn. De chefs hebben met zorg en liefde een aantal heerlijke wijnen uitgezocht voor op de wijnkaart. De wijnen komen voornamelijk uit Duitsland en Oostenrijk, maar ook uit bijvoorbeeld de Bourgogne. Wilt u echt iets speciaals doen met uw Dinercheque? Ga dan voor de ‘’Family Lunch’’ op zondag. Dan krijgt u zeven heerlijke visgerechtjes met een wijnarrangement. Wat een luxe!

Contactgegevens:

Puur Zee
Van Ogtropweg 2
1949 BA Wijk aan Zee
Telefoon: 
0251-374304
Nationale Diner Cadeaukaart Wijk aan Zee Puur Zee

Meer restaurants in de buurt

Wijn & Ko aan zee

Wijk aan Zee
A la carte
Adres: 
Van Ogtropweg 2
1949BA Wijk aan Zee
Telefoon: 
0251374304
Nationale Diner Cadeaukaart Wijk aan Zee Wijn & Ko aan zee
Adres: 
Van Ogtropweg 2
1949BA Wijk aan Zee
Telefoon: 
0251374304
Nationale Diner Cadeaukaart Wijk aan Zee Hotel Villa de Klughte

Spijkers IJmuiden

IJmuiden
A la carte and Afhalen
Adres: 
Kruitenstraat 1-3
1976 DM IJmuiden
Telefoon: 
0255540690
Nationale Diner Cadeaukaart IJmuiden Spijkers IJmuiden