Prinsheerlijk

Scherpenzeel (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuk restaurant in Scherpenzeel waar u met uw dinercheque heerlijk kunt komen lunchen, borrelen of dineren? Dan hebben wij wellicht een leuke optie voor u. Met uw dinercheque bent u namelijk van harte welkom bij Prinsheerlijk eten & drinken, een gezellig restaurant aan het Plein 1940 dat de trotse eigenaar is van het gezelligste terras van Scherpenzeel! Wanneer het buiten mooi weer is is het daar goed toeven met een verfrissend drankje en een lekker hapje. Vanaf het terras kunt u alles in de gaten houden dat er op het plein gebeurt en daarnaast lekker ontspannen in de zon. Gastvrijheid staat bij Prinsheerlijk en bij iedereen die er werkt hoog in het vaandel. U kunt dan ook verwachten dat u zeer hartelijk welkom zal worden geheten!

Bij Prinsheerlijk eten & drinken kan u met uw dinercheque genieten van verschillende smaakvolle gerechten. Begin uw avond met een prinsheerlijke carpaccio met pesto en Parmezaanse kaas of geniet van een zalmtartaar van fijngesneden gerookte zalm met zoetzure rode ui, creme fraiche en limoen. Als hoofdgerecht kunt u onder andere genieten van een gegrilde kipsaté met atjar, kroepoek, huisgemaakte pindasaus en gebakken uitjes of van een goentelasagne met courgette, aubergine, tomaat en een gratin van krokante oude kaas.

Laat u verassen door de sfeer en het lekkere eten bij Prinsheerlijk eten & drinken. Op die manier kunt u met uw dinercheque een gezellige avond uit beleven in Scherpenzeel. Het team van Prinsheerlijk hoopt u snel welkom te mogen heten in het gezellige restaurant aan Plein 1940.

Contactgegevens:

Prinsheerlijk
Plein 1940 nr 187
3925 JM Scherpenzeel
Telefoon: 
0332854061
Nationale Diner Cadeaukaart  Prinsheerlijk

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Utrechtseweg 34
3927 AW Renswoude
Telefoon: 
031-8571274
Nationale Diner Cadeaukaart  Restaurant de Dennen
Adres: 
Barneveldsestraat 49
3927 CB Renswoude
Telefoon: 
0342-434708
Nationale Diner Cadeaukaart  Allurepark de Lucht

Grand Cafe De Markt

Veenendaal
A la carte, High tea and Lokaal
Adres: 
Markt 7
3901DM Veenendaal
Telefoon: 
0318725071
Nationale Diner Cadeaukaart  Grand Cafe De Markt