Prinsheerlijk (GEEN E-VOUCHERS)

Scherpenzeel (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuk restaurant in Scherpenzeel waar u met uw dinercheque heerlijk kunt komen lunchen, borrelen of dineren? Dan hebben wij wellicht een leuke optie voor u. Met uw dinercheque bent u namelijk van harte welkom bij Prinsheerlijk eten & drinken, een gezellig restaurant aan het Plein 1940 dat de trotse eigenaar is van het gezelligste terras van Scherpenzeel! Wanneer het buiten mooi weer is is het daar goed toeven met een verfrissend drankje en een lekker hapje. Vanaf het terras kunt u alles in de gaten houden dat er op het plein gebeurt en daarnaast lekker ontspannen in de zon. Gastvrijheid staat bij Prinsheerlijk en bij iedereen die er werkt hoog in het vaandel. U kunt dan ook verwachten dat u zeer hartelijk welkom zal worden geheten!

Bij Prinsheerlijk eten & drinken kan u met uw dinercheque genieten van verschillende smaakvolle gerechten. Begin uw avond met een prinsheerlijke carpaccio met pesto en Parmezaanse kaas of geniet van een zalmtartaar van fijngesneden gerookte zalm met zoetzure rode ui, creme fraiche en limoen. Als hoofdgerecht kunt u onder andere genieten van een gegrilde kipsaté met atjar, kroepoek, huisgemaakte pindasaus en gebakken uitjes of van een goentelasagne met courgette, aubergine, tomaat en een gratin van krokante oude kaas.

Laat u verassen door de sfeer en het lekkere eten bij Prinsheerlijk eten & drinken. Op die manier kunt u met uw dinercheque een gezellige avond uit beleven in Scherpenzeel. Het team van Prinsheerlijk hoopt u snel welkom te mogen heten in het gezellige restaurant aan Plein 1940.

Contactgegevens:

Prinsheerlijk (GEEN E-VOUCHERS)
Plein 1940 nr 187
3925 JM Scherpenzeel
Telefoon: 
0332854061
Nationale Diner Cadeaukaart Scherpenzeel Prinsheerlijk (GEEN E-VOUCHERS)

Meer restaurants in de buurt

De Kromme Hoek

Scherpenzeel
A la carte
Adres: 
Marktstraat 23
3925 JP Scherpenzeel
Telefoon: 
033-2772759
Nationale Diner Cadeaukaart Scherpenzeel De Kromme Hoek
Adres: 
Buursteeg 2
3927EJ Renswoude
Telefoon: 
0850410110
Nationale Diner Cadeaukaart Renswoude Restaurant Grebbelounge (Geen e-vouchers)
Adres: 
Holevoetplein 296
3925 CA Scherpenzeel
Telefoon: 
0332857661
Nationale Diner Cadeaukaart Scherpenzeel Restaurant De kleine Holevoet