Prins Heerlijck

Beetsterzwaag (FR)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Restaurant Prins Heerlijck vindt u in het groene hart van Friesland, “de Wâlden”, in het pittoreske Beetsterzwaag. Gelegen tussen Drachten en Heerenveen is het goed te bereiken, maar zit u toch midden in de prachtige Friese natuur. Neem uw dinercheque mee en kom lekker eten in één van onze unieke ruimtes, die voor elke gelegenheid een bijpassende sfeer bieden.

Heeft u een zakelijke lunch, een romantisch diner met (toekomstige) partner, een feestje of een afscheid? Voor alles hebben we bij Prins Heerlijck voor u de juiste ruimte. We hebben vijf verschillende kamers, waaronder de huiselijke en knusse Openhaardkamer, met authentiek plafond en schouw, de Vinotheek, waar u tussen de vele prachtige wijnen die wij schenken kunt zitten op de bordeauxrode bank, en de Tuinkamer, waar u kunt genieten van de privacy en een uitloop naar onze tuin. Maar ook het Serrerestaurant, de Opkamer, onze bar en ons Tuinterras zijn heerlijke plekken om te vertoeven. Kom onze sfeer proeven en geniet daarbij ook nog eens van heerlijke maaltijden. Onze koks stellen voor u elke twee maanden opnieuw een menu samen. Daarbij gebruiken zij een basis uit de Franse keuken, maar laten ze zich inspireren door invloeden vanuit de hele wereld. Tegelijkertijd doen zij er alles aan om zoveel mogelijk te werken met producten die uit de regio komen en passen bij het seizoen. Omdat zij gerechten vanaf de basis helemaal zelf bereiden zijn wij in staat om met kleine aanpassingen met vele dieetwensen om te gaan. Onze sommelier en gastheer Jurjen Eerdmans schenkt bij uw diner onze uitstekende wijnen en voorziet u graag van zijn deskundige advies.

Graag voorzien wij u in al uw wensen en geven wij u een maaltijd om nooit te vergeten, ook met uw dinercheque. Zien wij u snel?

Contactgegevens:

Prins Heerlijck
Hoofdstraat 23
9244CL Beetsterzwaag
Telefoon: 
0512382455
Nationale Diner Cadeaukaart Beetsterzwaag Prins Heerlijck

Meer restaurants in de buurt

Het Spijshuys

Boornbergum
A la carte and Afhalen
Adres: 
Westerbuorren 2
9212 PL Boornbergum
Telefoon: 
0512548850
Nationale Diner Cadeaukaart Boornbergum Het Spijshuys

It's a Wrap

Drachten
A la carte and Afhalen
Adres: 
De Vogelweide 42
9201 TE Drachten
Telefoon: 
0621982169
Nationale Diner Cadeaukaart Drachten It's a Wrap

Thús

Drachten
A la carte and Afhalen
Adres: 
Moleneind Noordzijde 6
9203 ZP Drachten
Telefoon: 
0512354031
Nationale Diner Cadeaukaart Drachten Thús