Porto Loosdrecht

Loosdrecht (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Het trendy restaurant Porto Loosdrecht zit pal aan de schitterende Loosdrechtse plassen in de buurt van Hilversum. Met uw Dinercheque kunt u hier zeven dagen terecht voor een gedenkwaardige avond. Porto Loosdrecht zit bij het mooiste plekje van Loosdrecht en heeft een prachtig uitzicht op de haven en de plas. Het fijne is dat het terras het hele jaar geopend is!

Bij Porto Loosdrecht kunt u heerlijke gerechten bestellen van de gevarieerde menukaart. U kunt trouwens ook met uw Dinercheque betalen. Bent u met een divers gezelschap? Dat zal geen probleem vormen. De hoofdgerechten zijn zeer uiteenlopend, maar allen zeer smakelijk. Er is kipsaté, er is lam en er is vegetarische risotto. Alle gerechten worden geserveerd met een grote puntzak friet. In de zomer zullen de maaltijdsalades heerlijk smaken. Dit varieert ook weer van ossenhaas tot geitenkaas. Voor iedere Dinercheque wat wils. Uw kinderen kunnen een bordje friet met kroket, frikadel of kaassoufflé bestellen. De koks van Porto Loosdrecht bereiden ook een aantal verassende desserts. Bijzonder is de kardemom chiboust met mango, gin-tonic sorbet en krokante sponge cake… Eet smakelijk!

Combineer een etentje bij Porto Loosdrecht met een sportieve middag aan de Loosdrechtse Plassen. In dit prachtige natuurlijkgebied kunt u niet alleen wandelen en fietsen, maar ook kanoën en zeilen. Sluit uw dag af met een ontspannen maaltijd op het terras van Porto Loosdrecht. Het is de perfecte plek om u even helemaal op te laden voor de nieuwe werkweek. Kom dus eens gezellig binnenlopen met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Porto Loosdrecht
Oud-Loosdrechtsedijk 167A
1231LV Loosdrecht
Telefoon: 
035-7601411
Nationale Diner Cadeaukaart Loosdrecht Porto Loosdrecht

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Oud-Loosdrechtsedijk 243
1231LX Loosdrecht
Telefoon: 
52.206655,5.074490
Nationale Diner Cadeaukaart Loosdrecht Restaurant Najade
Adres: 
Oud-Loosdrechtsedijk 243
1231LX Loosdrecht
Telefoon: 
0356225873
Nationale Diner Cadeaukaart Loosdrecht Najade Resort

Lai Do

Hilversum
A la carte and Afhalen
Adres: 
Kapittelweg 309G
1216JA Hilversum
Telefoon: 
0356215980
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Lai Do