Porta Mosa

Weert (LI)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Gewoon lekker tafel op z’n Italiaans? Dat kan met uw Dinercheque bij Ristorante Porta Mosa in Weert. Porta Mosa is gastvrij, gezellig en gemoedelijk en met uw Dinercheque bent u hier van harte welkom!

Porta Mosa bevindt zich aan de Maaspoort 31, vanwaar ook de naam is afgeleid. Hier wordt u meegenomen op een culinaire reis door heel Italië. De heerlijke gerechten worden vergezeld door pure Italiaanse wijnen en wij raden u ook zeker aan onze zelf gemaakte limoncello eens te proberen.

Porta Mosa bestaat nu ruim 19 jaar sinds het werd opgericht door eigenaar en chef-kok Nicola Balzano. Nicola groeide op in Bari in het zuiden van Italië en leerde in Venetië de fijne kneepjes van het koksvak. Eigenlijk per toeval belande hij in 1973 in Nederland waar hij verliefd werd en uiteindelijk nooit meer is vertrokken. Gelukkig maar, want al 19 jaar verrast hij iedereen in de omgeving van Weert en zelfs ver daarbuiten met zijn heerlijke Italiaanse gerechten met een eigentijdse twist.

Het sfeervolle restaurant is romantisch ingericht en heeft een mooie open keuken, waardoor u niet alleen de Italiaanse keuken proeft, maar ook kunt bekijken. Onze attente bediening adviseert u graag bij het maken van een goede keuze. Uw avondje is helemaal compleet wanneer u deze met uw Dinercheque afrekent.

Uiteraard kunt u het hele jaar door bij Porta Mosa heerlijk Italiaans genieten, maar op twee avonden in het jaar pakken wij nog extra ‘Italiaans’ uit. Live artiesten uit Italië spelen dan prachtige muziek terwijl wij u speciale gerechten serveren zoals ossobuco, frutti di mare en vele heerlijke producten uit de streek Bari.

Wilt u met uw Dinercheque echt Italiaans genieten, dan bent u bij Porta Mosa aan het juiste adres. Wees welkom! En vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen.

Contactgegevens:

Porta Mosa
Maaspoort 31
6006 AK Weert
Telefoon: 
0495-547283
Nationale Diner Cadeaukaart Weert Porta Mosa

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Maaspoort 38
6001 BR Weert
Telefoon: 
0495587185
Nationale Diner Cadeaukaart Weert Restaurant Archie's
Adres: 
Maaspoort 38
6001 BR Weert
Telefoon: 
0495587185
Nationale Diner Cadeaukaart Weert Restaurant Caribean

De Soos

Weert
A la carte
Adres: 
Markt 9
6001 EJ Weert
Telefoon: 
0495532721
Nationale Diner Cadeaukaart Weert De Soos