Perzisch Restaurant Artemis

Den Haag (ZH)
Omschrijving: 

Om te genieten van het beste dat de Perzische keuken te bieden heeft hoeft u niet verder te zoeken dan het restaurant Artemis in Den Haag. Hier wordt het eten bereid op de traditionele manier waardoor de authentieke smaken door blijven schemeren. Het is dan ook een ware traktatie om bij Artemis aan tafel te kunnen en dat is te merken aan de lange lijst van vaste gasten die het restaurant heeft weten op te bouwen. U mag daar ook één van worden als u een dinercheque van Diner Cadeau heeft.

U wordt van harte welkom geheten in dit sfeervolle familie restaurant. De familie Azad zal alles uit de kast trekken om van uw avond een onvergetelijke ervaring te maken. Het doel om u mee op reis te nemen naar het prachtige Iran wordt dan ook met grote regelmaat wel gehaald. Voornamelijk omdat het keukenteam een enorme hoeveelheid zorg voor het eten draagt en er voor zorgt dat elk gerecht altijd van de hoogste kwaliteit is. Het is dan ook geen wonder dat een groot aantal Hagenezen met grote regelmaat terug blijven komen. U wordt meegenomen op een reis door de eeuwenoude geschiedenis van de Perzische keuken. Doordat de keuken al bestaat sinds het ontstaan van de beschaving, is er voor iedereen een gerecht en smaak te vinden. Ook als u een vegetariër bent of een specifiek dieet volgt dan wordt er natuurlijk rekening met u gehouden. Voor de kinderen is er zelfs een speciaal menu’tje. Ze zorgen bij Artemis uitstekend voor hun gasten. Ook voor u.

Kom dus snel naar Den Haag en laat u op uw wenken bediend worden door de familie Azad. Dat kan natuurlijk ook met een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Perzisch Restaurant Artemis
Frederikstraat 32
2514 LK Den Haag
Telefoon: 
070-3636744
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Perzisch Restaurant Artemis

Meer restaurants in de buurt

Kashmir

Den Haag
Indiaas
Adres: 
Javastraat 67
2585 AG Den Haag
Telefoon: 
070-3632127
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Kashmir

Toko Frederik

Den Haag
Afhalen and Indonesisch
Adres: 
Frederikstraat 225
2514LC Den Haag
Telefoon: 
070-3603125
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Toko Frederik

Brasserie Huisman

Den Haag
A la carte, Internationaal and Mediterraans
Adres: 
Frederikstraat 34-36
2514LK Den Haag
Telefoon: 
0708880330
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Brasserie Huisman