Payal

Almere (FL)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Indiaas
Omschrijving: 

Restaurant Payal in Almere staat bekend om haar eersteklas Indiase specialiteiten, bediening met een glimlach en gezellig inrichting. Al sinds 1994 is Payal dé specialist in Almere op het gebied van authentieke gerechten uit de meest culinaire streken van India. Ga op culinaire ontdekkingstocht en vergeet uw Dinercheque niet in te pakken. U kunt dagelijks bij Restaurant Payal terecht tussen 17u en 22u.

De menukaart van Restaurant Payal bestaat uit een bijzondere samenstelling van traditionele Indiase gerechten met onder andere kip, lamsvlees en garnalen. Ook de vegetariër is met de Dinercheque aan het goede adres bij de Indiase keuken. De gerechten worden uitsluitend bereid met verse producten. Dit zorgt niet alleen voor een geweldige smaak, maar draagt ook bij aan een gezonde levensstijl. Bij Restaurant Payal zijn aanpassingen aan de hand van allergieën of diëten dan ook vanzelfsprekend! Het is aan te raden om één van de menu’s te bestellen met uw Dinercheque. Zo kunt u allemaal kleine gerechtjes proeven en delen met uw tafelgenoot. Wat dacht u van het Payal Deluxe 2 Menu met Butter Chicken , Lams Bhuna, Aloo Matter, Naan, Salade, Papperdams en rijst?

Een andere leuke manier om uw Dinercheque te besteden is het ‘all you can eat’ concept van Restaurant Payal. Dan kunt u voor slechts €21,50 onbeperkt genieten van diverse voorgerechten, hoofdgerechten, papperdams, sausen, basmatirijst, Indiaas gekruide groenten en een heerlijk nagerecht. Een ding is zeker, deze tweeënhalf uur zijn het hoogtepunt van uw week!

Contactgegevens:

Payal
Deventerpad 10
1324 EE Almere
Telefoon: 
036-5330570
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Payal

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Bandastraat 84
1335JW Almere
Telefoon: 
0368449128
Nationale Diner Cadeaukaart Almere StarBBQ Almere

Woodstone Almere

Almere
Afhalen, Italiaans and Pizza
Adres: 
Belfort 13
1315VA Almere
Telefoon: 
0363030310
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Woodstone Almere

Kimono Almere

Almere
A la carte and Afhalen
Adres: 
Belfort 16
1315 VB Almere
Telefoon: 
0365303244
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Kimono Almere