Partycentrum De Keet van Heerde

Heerde (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bij Familiebedrijf de Keet van Heerde kunt u tegenwoordig ook met uw Dinercheque terecht. Inmiddels heeft hier de 5e generatie zijn opwachting gemaakt om diners te verzorgen voor al uw gelegenheden en gezelschappen. Dit kan gaan om een intiem diner voor twee in onze brasserie Meet & Eat, maar ook om een feest met 400 personen in ons partycentrum. De Keet van Heerde staat al jaren bekend in de omgeving om zijn ‘service op maat’. Kom dit ontdekken met uw Dinercheque!

De Keet werd al opgericht anno 1892. Toen was het al een trefpunt en pleisterplaats voor vele handelsreizigers en dorpsbewoners. Die kwamen naar de Keet voor een degelijke en voedzame maaltijd. Uiteraard is er in de loop der jaren veel veranderd, maar nog steeds blijven wij veel waarde hechten aan goed gastheerschap en een gemoedelijke huiselijke sfeer. Inmiddels is de Keet dan ook uitgegroeid tot een partycentrum en sfeervol restaurant met een prachtige ligging in de Veluwe. Wij hebben een moderne keuken waar wij altijd vers en met de beste ingrediënten heerlijk gerechten bereiden. Onze koks weten precies wat zij aan het doen zijn en kunnen in al uw wensen voorzien. De vriendelijke bediening zorgt vervolgens dat het u aan niks ontbreekt. Uw bezoek is natuurlijk helemaal compleet wanneer u deze kunt afrekenen met uw Dinercheque!

Naast heerlijk eten en drinken is Meet & Eat ook een plek om te ontmoeten. Vanwege de gunstige ligging aan de afrit van de A50 en de vele parkeerplaatsen. Wij beschikken over twee multifunctionele zalen die voorzien zijn van een podium, bar en dansvloer. Uw receptie, personeelsfeest of reünie kunnen wij hier dus uitstekend verzorgen.

Bij Brasserie Meet & Eat en partycentrum de Keet van Heerde bent u meer dan welkom voor al uw gelegenheden! Wij zien u snel, ook met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Partycentrum De Keet van Heerde
Eperweg 55
8181EV Heerde
Telefoon: 
0578-691591
Nationale Diner Cadeaukaart Heerde Partycentrum De Keet van Heerde

Meer restaurants in de buurt

Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle

Epe
A la carte and Restaurant in een Hotel
Adres: 
Dellenweg 115
8161 PW Epe
Telefoon: 
0578612814
Nationale Diner Cadeaukaart Epe Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle
Adres: 
Ericaweg 2
8162 PR Epe
Telefoon: 
0578-629657
Nationale Diner Cadeaukaart Epe Veluws Eethuis Wissel
Adres: 
Eperweg 55
8181EV Heerde
Telefoon: 
0578-691591
Nationale Diner Cadeaukaart Heerde Brasserie Meet & Eat