Party Centre de Oude Tol

Sassenheim (ZH)
Omschrijving: 

In de provincie Zuid-Holland, in het plaatsje Sassenheim ligt Partycentrum ‘De Oude Tol’. Dit is een prachtige locatie om te bowlen, maar hier kunnen ook feesten voor bruiloften en andere gelegenheden gegeven worden. Het is een zeer groot complex, met veel bowlingbanen en maar liefst vijf verschillende eetgelegenheden. Dus als u niet alleen wilt bowlen maar ook een hapje wilt eten, dan kunt u hier uw dinercheque verzilveren!

Zelfs als u helemaal geen interesse heeft in bowlen en ook geen feest geeft, dan is dit een prima locatie om een keer te gaan eten met uw dinercheque. Zo is er een Grand-Café, waar u onder andere een borrel kan combineren met lekkere hapjes. Houdt u van grillen? Dan heeft u zelfs twee zeer geschikte restaurants in dit complex. In het I-Shi-Yaki restaurant zitten de grilplaten in de tafels verwerkt, en hier kunt u zelf Oosterse vlees en vissoorten op klaarmaken. Het Grill-Restaurant werkt op dezelfde wijze, maar dan met vlees wat niet specifiek Oosters is, zoals bijvoorbeeld biefstuk. Bovendien kunnen ook visliefhebbers genieten van gegrilde vis. En mocht u onverhoopt geen zin hebben in een avondje grillen, dan heeft u nog twee mogelijkheden om te gaan eten: ‘De Brasserie’ en ‘`t Keldertje’. Deze restaurants hebben allebei een zeer complete menukaart, geschikt voor iedereen. Voor de jongsten zijn er kindermenu’s te bestellen met bijvoorbeeld poffertjes. Werkelijk iedereen kan in dit complex een uitermate geschikte maaltijd krijgen, en al deze maaltijden kunnen worden betaald met uw dinercheque.

Bent u een echte bowlingliefhebber? En houdt u van lekker eten? Of houdt u alleen van lekker eten? Dan bent u bij ‘De Oude Tol’ aan het juiste adres om uw dinercheque te verzilveren! Aarzel niet en reserveer een of meerdere banen en tafels!

Contactgegevens:

Party Centre de Oude Tol
Hoofdstraat 147
2171BA Sassenheim
Telefoon: 
0252216850
Nationale Diner Cadeaukaart Sassenheim Party Centre de Oude Tol

Meer restaurants in de buurt

Grand Cafe Graaf Jan

Sassenheim
A la carte
Adres: 
Jan van Brabantweg 3
2171HC Sassenheim
Telefoon: 
0252258007
Nationale Diner Cadeaukaart Sassenheim Grand Cafe Graaf Jan
Adres: 
Hoofdstraat 147
2171BA Sassenheim
Telefoon: 
0252216850
Nationale Diner Cadeaukaart Sassenheim I Shi Yaki

'T Keldertje

Sassenheim
Adres: 
Hoofdstraat 147
2171BA Sassenheim
Nationale Diner Cadeaukaart Sassenheim 'T Keldertje