Parc Hilversum

Hilversum (NH)
Omschrijving: 

Restaurant Parc is gevestigd op de kop van het stadspark De Oude Haven in Hilversum, bovenop de door Dudok ontworpen Zand- en Zoutbunker. Dit prachtige pand is bekroond met de Hilversumse Architectuurprijs. Met uw Dinercheque heeft u de kans om hier heerlijk te lunchen, te borrelen of uitgebreid te dineren. Buiten zit u op het mooiste terras van Hilversum waar de zon altijd schijnt. U heeft dan een schitterend uitzicht op het stadspark.

De keuken van Restaurant Parc is geïnspireerd door zowel de Franse als Italiaanse keuken. Dit zijn natuurlijk niet voor niets de meest populaire keukens! De chef heeft echter wel een twist gegeven aan alle traditionele gerechten, waardoor de menukaart uniek en zeer eigentijds is. Bij Restaurant Parc zetten ze zich dagelijks in voor goede service en gerechten van uitstekende kwaliteit! U kunt dit allemaal zelf ervaren met uw Dinercheque. Op de lunchkaart vind u onder andere een aantal bijzondere belegde broodjes, zoals een broodje huisgerookte kippendijen en een broodje gegrilde groenten met humus en feta. Wilt u echt iets bijzonders? Bestel dan de Salade Riche met verschillende soorten warme en koude vis. In de avonduren kunt u met uw Dinercheque uitgebreid komen dineren. U kunt zowel een driegangenmenu als a la carte bestellen. Op het menu staat onder andere kalfslende, zacht gegaarde varkenswang en gebakken kabeljauwloin.

Bij Restaurant Parc staat ultiem genieten op de eerste plaats. Daarom wordt bij elk gerecht ook een suggestie gedaan voor een bijpassend glas wijn. Vraag ook eens naar de wijnkaart! Met uw Dinercheque beleeft u hier echt een ontspannen avond uit.

Contactgegevens:

Parc Hilversum
Havenstraat 58
1211 KM Hilversum
Telefoon: 
035-5337758
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Parc Hilversum

Meer restaurants in de buurt

Heren Spyker

Hilversum
A la carte
Adres: 
Kerkbrink 17
1211 BW Hilversum
Telefoon: 
035-6212211
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Heren Spyker
Adres: 
Vaartweg 7
1211 JD Hilversum
Telefoon: 
035-5449993
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Restaurant Bleu

Sushi Time Hilversum

Hilversum
Afhalen, Japans and Sushi
Adres: 
Havenstraat 14a
1211KL Hilversum
Telefoon: 
0356312017
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Sushi Time Hilversum