Panorama De Blaauwe Kamer

Wageningen (GE)
Soort keuken: 
A la carte, Lunch and Pannenkoeken
Omschrijving: 

LET OP: uw cadeaukaart is niet te verzilveren op feestdagen en/of vakanties.

Met uw Dinercheque heeft u nu de mogelijkheid om heerlijk te komen chillen, loungen en met mooi weer ook nog eens plaats te nemen op een mooi terras aan het water. Voor elk fijn moment in uw leven creëren wij graag de juiste tafel. De Blaauwe Kamer, een gezellig restaurant midden in een prachtig natuugebied, een restaurant met ook nog eens een prachtig uitzicht. Het Panorama restaurant biedt u een uitzicht op een prachtig gebied met de Rijn en de Grebbeberg. Ons doel is om u echt te laten verrassen. Wij hopen dat u met een glimlach ons restaurant verlaat. U bent van harte welkom!

Geniet bij ons van lekkere koffie, prachtige grillgerechten, een overheerlijke pannenkoeken, een smaakvolle lunch of een tongstrelend diner. Ons keuken personeel gaat voor u aan de slag om u zoveel mogelijk te laten genieten. Ons interieur zorgt voor een echte trendy maar ook een gezellige setting waarin u de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen. Door ons prachtige grote raampartij is het voor iedereen heerlijk zitten met een mooi uitzicht op het natuurgebied. Een prachtige setting wat bij iedereen een glimlach op het gezicht tovert. Mocht het weer het toelaten dan heeft u ook nog eens de kans om plaats te nemen op ons heerlijke ruime terras. Met uw Dinercheque heeft u nu ook de mogelijkheid om heerlijk te komen eten en te ontspannen bij De Blaauwe kamer.

Komt u snel een keer langs? Geniet bij ons van het heerlijke eten en het prachtige uitzicht. Wij hopen u snel te zien, ook met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Panorama De Blaauwe Kamer
Blaauwe Kamer 14
6702PA Wageningen
Telefoon: 
0317-421410
Nationale Diner Cadeaukaart Wageningen Panorama De Blaauwe Kamer

Meer restaurants in de buurt

Molen de Zwaluw

Kesteren
A la carte and Pannenkoeken
Adres: 
Batterijenweg 19
4041 DA Kesteren
Telefoon: 
0488-488833
Nationale Diner Cadeaukaart Kesteren Molen de Zwaluw
Adres: 
Grebbeweg 103-105
3911 AV Rhenen
Telefoon: 
0317-619003
Nationale Diner Cadeaukaart Rhenen Restaurant Magnolia
Adres: 
Grebbeweg 103-105
3911AV Rhenen
Nationale Diner Cadeaukaart Rhenen Hotel 't Paviljoen