Pannenkoekhuis Stroop

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
Pannenkoeken
Omschrijving: 

Aan de Siciliëboulevard in de Rotterdamse wij Nesselande vindt u Pannenkoekhuis Stroop. Dit moderne pannenkoekenrestaurant bevindt zich aan een boulevard aan het strand, en biedt een goed uitzicht op verschillende watersportactiviteiten, waaronder een nieuw aangelegde waterskibaan. De ligging aan het strand en aan het water geven u direct een zomers gevoel wanneer u lekker warm op het terras zit achter de glazen windschermen. De inrichting van het restaurant is fris en modern, en door de wandhoge ramen komt er lekker veel licht naar binnen. U kunt bij Pannenkoekhuis Stroop vijf dagen in de week terecht voor een drankje, een lunch of pannenkoeken en poffertjes, en dat alles met uw dinercheque!

Omdat in de keuken van Pannenkoekhuis Stroop alles draait om kwaliteit, wordt er iedere dag weer veel zorg besteed aan het bereiden van de lekkerste pannenkoeken en poffertjes uit de omgeving. De verschillende soorten beleg waar u uit kunt kiezen variëren van traditionele ingrediënten als appel en spek tot stroopwafelijs en vruchtencocktail, en bieden voor eenieder dé perfecte pannenkoek. Voor kinderen zijn er speciale kinderpannenkoeken te verkrijgen, die iets kleiner zijn en heerlijke ingrediënten bevatten, zoals aardbeien of Nutella. Indien u geen zin heeft in pannenkoeken, dan kunt u ook genieten van de lekkerste broodjes, tosti’s en panini’s en zelfs van verschillende soorten soep, Caprese salade met tomaat en mozzarella of een carpaccio met spekjes, pijnboompitten, kaas en dressing.

Wees van harte welkom om te komen genieten van al dit lekkers, en vergeet niet dat uw dinercheque ook van harte welkom is bij Pannenkoekhuis Stroop!

Contactgegevens:

Pannenkoekhuis Stroop
Sicilieboulevard 710 -712 (Nesselande)
3059XT Rotterdam
Telefoon: 
0102309611
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Pannenkoekhuis Stroop

Meer restaurants in de buurt

Stoer

Spijkenisse
Adres: 
Voorstraat 56
3201BB Spijkenisse
Telefoon: 
0181375665
Nationale Diner Cadeaukaart Spijkenisse Stoer
Adres: 
Nieuwstraat 5
3201 EC Spijkenisse
Telefoon: 
0181624720
Nationale Diner Cadeaukaart Spijkenisse Kaldi Spijkenisse

Ome Jannes

Spijkenisse
A la carte and Afhalen
Adres: 
Malendijk 1A
3208 LA Spijkenisse
Telefoon: 
0181708075
Nationale Diner Cadeaukaart Spijkenisse Ome Jannes