Pannenkoekenhuis het Wonderbos

Cromvoirt (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Wees welkom met uw Dinercheque bij Pannenkoekenhuis Het Wonderbos in het prachtige dorp Cromvoirt. Wonderbos is een jonge, maar snel groeiende eetgelegenheid gelegen in de bosrijke omgeving van Den Bosch en Vught. Op een steenworp afstand vindt u de bekende en veel bezochte recreatieplas ‘De IJzeren Man’.

Pannenkoekenhuis Het Wonderbos is huiselijk ingericht en persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel. Kinderen zijn bij ons zeer welkom, maar ook ouders en gasten zonder kinderen zijn bij ons op het juiste adres. Wij serveren bij grote gezelschappen altijd eerst de kinderpannenkoeken aan kleine kinderen en daarna de andere gerechten. Daarnaast hebben wij een mooie speelruimte waar kinderen kunnen spelen en een groot terras. Ook in de nabije omgeving zijn genoeg mogelijkheden om bijvoorbeeld lekker te zwemmen, wandelen, fietsen en de natuur te ontdekken.

Ons kaart is erg uitgebreid maar onze specialiteiten zijn pannenkoek het Wonderbos met verse bosvruchten, de Boerenpannenkoek en de Shoarmapannenkoek. Ook de Classic Beefburger valt altijd erg in de smaak. Met uw Dinercheque kunt u dit zelf komen ervaren!

Elke dinsdag tot en met zondag zijn de deuren van Pannenkoekenhuis Het Wonderbos geopend. U kunt ons restaurant makkelijk bereiken met de fiets en de auto vanwege de ligging aan de doorgaande weg. Ook zijn er genoeg gratis parkeerplekken. Aan de voorzijde vindt u ons ruime terras waar het met mooi weer ook heerlijk genieten is. Ook bij ons kunt u uw bezoek afrekenen met uw Dinercheque!

Pannenkoekenhuis het Wonderbos betekent ontspannen voor de hele familie. Wij heten u van harte welkom en hopen u snel te mogen ontvangen. Vergeet uw Dinercheque niet!

Contactgegevens:

Pannenkoekenhuis het Wonderbos
Loverensestraat 7
5266AM Cromvoirt
Telefoon: 
0411608350
Nationale Diner Cadeaukaart Cromvoirt Pannenkoekenhuis het Wonderbos

Meer restaurants in de buurt

Eetcafe Flipper

Cromvoirt
A la carte
Adres: 
Pepereind 13A
5266AJ Cromvoirt
Telefoon: 
0651229565
Nationale Diner Cadeaukaart Cromvoirt Eetcafe Flipper

Hotel De Kruishoeve

Vught
A la carte and Restaurant in een Hotel
Adres: 
Kruishoeveweg 6
5263 NM Vught
Telefoon: 
0411-642079
Nationale Diner Cadeaukaart Vught Hotel De Kruishoeve

Restaurant De Kruishoeve

Vught
A la carte and Restaurant in een Hotel
Adres: 
Kruishoeveweg 6
5263 NM Vught
Telefoon: 
0411-642079
Nationale Diner Cadeaukaart Vught Restaurant De Kruishoeve