Pannenkoekenhuis de Waterpoort

Zaltbommel (GE)
Soort keuken: 
A la carte and Pannenkoeken
Omschrijving: 

Met jong en oud en uw dinercheque kunt u nu naar Pannenkoekenhuis de Waterpoort! Ee sfeervol, authentiek en gezellig restaurant waar iedereen van harte welkom is. De leuke bediening helpt u van het begin tot het eind met het serveren van uw drankjes en gerechten, maar ook met bepaalde vragen en wensen die u heeft! De Waterpoort was voorheen een karakteristiek poortwachtershuis. Wanneer u binnenkomt ervaart u meteen een stukje 14 eeuw. De rijke historie van Zaltbommel vindt u terug in het levendige centrum. Pannenkoekenhuis de Waterpoort maakt hier dan ook zeker deel van uit!

Het Pannenkoekenhuis heeft meer dan 90 soorten pannenkoeken die u kunt betalen met uw dinercheque! De kaart is dus zeker uitgebreid genoeg! De verschillende pannenkoeken zijn van zoet tot hartig. Ook kunnen zij gluten- en lactose vrij worden bereid. Kies uit een van de vele categorieën uw heerlijke pannenkoek: pannenkoek naturel, pannenkoek appel, pannenkoek kersen, pannenkoek rozijnen, pannenkoek spek, pannenkoek ham, pannenkoek salami, pannenkoek kaas, likeur pannenkoeken, specialiteiten en kinderpannenkoeken. Naast pannenkoeken heeft het restaurant ook heerlijke luxe broodjes, (maaltijd)salades, kipsaté en nog veel meer! Ook dit kunt u gewoon met uw dinercheque betalen! Iedere dag worden de gerechten vers bereid zodat u de beste kwaliteit gerechten krijgt, want als u tevreden bent dan is Pannenkoekenhuis de Waterpoort dat ook!

Pannenkoekenhuis de Waterpoort is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10:00 uur tot 20:00 uur. Op maandag zijn zij geopend op afspraak. Reserveer snel en betaal met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Pannenkoekenhuis de Waterpoort
Waterstraat 35
5301AH Zaltbommel
Telefoon: 
0418514392
Nationale Diner Cadeaukaart Zaltbommel Pannenkoekenhuis de Waterpoort

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Gamerschestraat 81
5301 AR Zaltbommel
Telefoon: 
0418-514070
Nationale Diner Cadeaukaart Zaltbommel Restaurant la Provence

Chinees Suus'Garden

Zaltbommel
A la carte and Chinees
Adres: 
Gamerschestraat 7
5301 AN Zaltbommel
Telefoon: 
0418512924
Nationale Diner Cadeaukaart Zaltbommel Chinees Suus'Garden

Eetcafe de Roskam Hurwenen

Hurwenen
A la carte, Eetcafé, Frans, Hollands and Internationaal
Adres: 
Waaldijk 2
5327AC Hurwenen
Telefoon: 
0418663306
Nationale Diner Cadeaukaart Hurwenen Eetcafe de Roskam Hurwenen