Pannenkoekenhuis De Tijd

Wolfheze (GE)
Omschrijving: 

Pannenkoekenhuis De Tijd is te vinden in Wolfheze, ten noorden van het gelijknamige natuurgebied. Een pannenkoek is echter niet het enige waar u de Dinercheque aan kunt besteden. Ze hebben ook een uitgebreide lunch- en dinerkaart waar iedereen mee uit de voeten kan. Het is zelfs mogelijk om een High Tea te bestellen! Wat is er gezelliger dan samen met vrienden of familie thee drinken met zoete en hartige hapjes er bij? Met uw Dinercheque kan het, bij Pannenkoekenhuis De Tijd.

Bij Pannenkoekenhuis De Tijd kan iedereen zich thuis voelen. De inrichting is warm en ruim opgezet en de open haarden geven het restaurant een knusse sfeer. Of u nou uitgebreid wilt dineren of zin heeft in een lekkere pannenkoek, u bent bij De Tijd aan het juiste adres. U kunt uw pannenkoek uiteraard laten beleggen met de bekende toppings, zoals kaas of appel. Maar het is ook leuk om de Dinercheque om te ruilen voor een speciale pannenkoek. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Spaanse pizza met chorizo, kaas, paprika en rode uienringen? Misschien is een uitgebreid driegangendiner meer iets voor u. Dit kan al vanaf €27,50! Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere met roomkaas gevulde varkenshaas op een pittige abrikozensaus.

Pannenkoekenhuis De Tijd is ook een leuke plek om met uw kinderen heen te gaan. Neem ook dan uw Dinercheque mee. Zij mogen zelf hun pannenkoek versieren en een cadeautje uitzoeken uit de grabbelton. Ook beschikt het restaurant over een leuke speelkamer, waar de kleintjes tussen de gerechten door fijn kunnen spelen.

Contactgegevens:

Pannenkoekenhuis De Tijd
Wolfhezerweg 87
6874 AC Wolfheze
Telefoon: 
026-4821202
Nationale Diner Cadeaukaart Wolfheze Pannenkoekenhuis De Tijd

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Buunderkamp 8
6874 NC Wolfheze
Telefoon: 
0264821166
Nationale Diner Cadeaukaart Wolfheze Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp
Adres: 
Wolfhezerweg 17
6874AA Wolfheze
Telefoon: 
0263337852
Nationale Diner Cadeaukaart Wolfheze Restaurant De Tuin van Wolfheze (by Fletcher)
Adres: 
Klein Zwitserlandlaan
6866DS Heelsum
Telefoon: 
0317363752
Nationale Diner Cadeaukaart Heelsum Restaurant De Kromme Dissel