Pannenkoeken Paviljoen BadZande

's-Gravenzande (ZH)
Soort keuken: 
Pannenkoeken
Omschrijving: 

Naast de prachtige duinen van het Westland, dicht bij het strand, ligt Paviljoen Hé Pannenkoek. In dit gezellige pannenkoekenrestaurant kunt u nu met uw dinercheque aanschuiven na een heerlijke stranddag of een stevige fietstocht of wandeling door het Westland. In dit echte familierestaurant geniet u van een kop koffie of een wijntje terwijl de kinderen in de speeltuin spelen die naast het paviljoen is gelegen. In de zomer koelt u lekker af met een koude cola of kous biertje, terwijl u op regenachtige dagen juist weer kunt opwarmen met een hete koffie of warme chocolademelk.

Waar het bij Hé Pannenkoek natuurlijk echt om draait zijn de pannenkoeken. Op de menukaart staat een ruim aanbod van verschillende soorten pannenkoeken met de lekkerste ingrediënten, zoals een traditionele pannenkoek met spek en kaas, maar ook pannenkoeken met ijs en fruit of met Boerenjongens. U heeft bij restaurant Hé Pannenkoek ook de mogelijkheid om uw eigen ideale pannenkoek samen te stellen uit een grote variëteit aan beschikbare ingrediënten, zoals champignon, appel, vanille ijs of banaan. Naast pannenkoeken zijn er ook vele andere maaltijden te verkrijgen, zoals een BadZande Burger of een Kipsaté met satésaus, atjar en gefrituurde uitjes.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit gezellige pannenkoekenrestaurant met karakter in het mooie Westland? Kom dan vooral een keer zelf een bezoek brengen met vrienden of familie en vergeet bij uw bezoek ook zeker niet om uw dinercheque mee te brengen!

Contactgegevens:

Pannenkoeken Paviljoen BadZande
Het Louwtje 10
2691KR 's-Gravenzande
Telefoon: 
0174-440971
Nationale Diner Cadeaukaart 's-Gravenzande Pannenkoeken Paviljoen BadZande

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Badweg 8
3151 HA Hoek van Holland
Telefoon: 
0174-382595
Nationale Diner Cadeaukaart Hoek van Holland Restaurant De Boulevard

Lodge 25

Hoek van Holland
A la carte
Adres: 
Rechtsestraat 25
3151 HN Hoek van Holland
Telefoon: 
0174769099
Nationale Diner Cadeaukaart Hoek van Holland Lodge 25
Adres: 
Nieuwlandsedijk 10
2691KW Gravenzand
Telefoon: 
0174413322
Nationale Diner Cadeaukaart Gravenzand Restaurant Viersprong