Pallas Athene

Almere (FL)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Grieks
Omschrijving: 

LET OP: uw cadeaukaart kan niet worden gebruikt in combinatie met lopende acties van het restaurant zelf.

Ga op vakantie naar Griekenland in eigen land! Dit is allemaal mogelijk bij Pallas Athene. Stap bij ons binnen en schuif aan met uw dinercheque en waant u zich in heerlijke Griekse sferen. Al vanaf het begin van het restaurant zijn we een gezellig restaurant voor de hele familie. Denk terug aan die mooie vakantie in Griekenland en kom bij ons eten. Of houdt u gewoon ontzettend veel van Grieks eten kom dan snel langs!

De Griekse godin van de hemel, Pallas Athene, staat voor onze keuken. In onze keuken wordt er alleen gewerkt met volmaakte en vooral pure goddelijke ingrediënten. Onze gerechten laten zich kenmerken door de verse ingrediënten die we ervoor gebruiken. Onze ingrediënten komen tot hun recht door ze niet onnodig te laten bewerken.

De wortels van de eigenaars liggen in het echte Griekenland. Door deze wortels hebben ze lang en breed kennis gemaakt met de authentieke Griekse keuken. De eigenaars zijn dan ook meer dan bekend met de heerlijke verse producten die het vruchtbare Griekse land te bieden heeft. Wat op uw bord verschijnt is dan ook zorgvuldig en selectief geïmporteerd uit het echte Griekenland.

Op onze kaart vindt u heerlijke dagverse en exclusieve vis- en vleesgerechten, deze kaart varieert van dag tot dag. Kom langs met uw dinercheque en ervaar deze heerlijke gerechten.

Bij uw bezoek kunt u ook een kijkje nemen op onze speciaal voor u samengestelde wijnkaart met heerlijke wijnen.

Heeft u altijd al een keer heerlijk én eerlijk Grieks willen eten? Neem uw dinercheque mee en laat u meenemen naar het échte Griekenland.

Contactgegevens:

Pallas Athene
Rembrandtweg 14
1318 KR Almere
Telefoon: 
036-5232552
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Pallas Athene

Meer restaurants in de buurt

Bowling Almere

Almere
A la carte, Gourmetten and Grill
Adres: 
Trekweg 31
1338 GA Almere
Telefoon: 
036-5491091
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Bowling Almere
Adres: 
Bandastraat 84
1335JW Almere
Telefoon: 
0368449128
Nationale Diner Cadeaukaart Almere StarBBQ Almere

Festijn Culinair

Almere
A la carte and Afhalen
Adres: 
Trekweg 1
1338 GA Almere
Telefoon: 
0363030157
Nationale Diner Cadeaukaart Almere Festijn Culinair