Orange Wellness Club

Alphen aan den Rijn (ZH)
Soort keuken: 
Biologisch
Omschrijving: 

Bij volledig ontspannen hoort uiteraard een goede maaltijd. Bij Orange Wellness Centre in Alphen aan den Rijn begrijpen ze dit maar al te goed. Daarom kunt u hier naast een bezoek aan onze sauna’s, stoomcabines, baden en ons massage- en beautycentrum ook langsgaan bij ons fijne restaurant. Hier serveren wij de hele dag allerlei gerechten en heerlijke drankjes die u met uw Dinercheque kunt betalen. Ons gastvrije personeel ontvangt u altijd met open armen zoals in de rest van ons Wellness centrum. Zo blijft u in de roes van de heerlijke massage die u net heeft gehad of die fijne beautybehandeling.

U vindt ons restaurant midden het saunacentrum. In een oase van rust, natuur en groen kunt u plaatsnemen aan een van de tafels of genieten van onze loungebanken en speciale leestafels. Uit de keuken zullen allerlei culinaire traktaties komen voor de lunch, de borrel en het diner. U kiest zelf wat, want wij bedienen onder de zin; niks moet, alles mag.

Onze gerechten worden bereid van pure verse biologische producten en onze keukenbrigade weet alles op hoog niveau te bereiden. Hierdoor zijn veel van onze gerechten niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezond. Hebt u een dieet of allergie? Laat dit dan weten aan ons bedienend personeel. Onze koks zijn zeer bedreven in het aanpassen van gerechten tot een net zo lekker alternatief.

In het restaurant van Orange Wellness Centre zult u zich net zo koninklijk behandeld voelen als in de rest van ons Wellness centre. U zult uw ontspannen gevoel behouden terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd. Neem dus bij uw volgende bezoek uw Dinercheque met u mee! 

Contactgegevens:

Orange Wellness Club
Kalkovenweg 52
2401 LK Alphen aan den Rijn
Telefoon: 
0172-468060
Nationale Diner Cadeaukaart Alphen aan den Rijn Orange Wellness Club

Meer restaurants in de buurt

Lunchroom Jaffna

Alphen aan den rijn
Adres: 
Baronie 28
2404XG Alphen aan den rijn
Telefoon: 
0651492579
Nationale Diner Cadeaukaart Alphen aan den rijn Lunchroom Jaffna

Fish & Chicks

Alphen aan den Rijn
A la carte
Adres: 
Hooftstraat 95
2406GE Alphen aan den Rijn
Telefoon: 
0172576699
Nationale Diner Cadeaukaart Alphen aan den Rijn Fish & Chicks

Brasserie Buuren

Alphen aan den Rijn
Afhalen, Frans and Mediterraans
Adres: 
Hooftstraat 161-163
2406 GH Alphen aan den Rijn
Telefoon: 
0172-515796
Nationale Diner Cadeaukaart Alphen aan den Rijn Brasserie Buuren