Oosterpoort & Stadsschouwburg

Groningen (GR)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Restaurant Tromp is onderdeel van het gezellige cultuurcentrum De Oosterpoort in Groningen. Bij De Oosterpoort kunt u kaartjes kopen voor allerlei theatervoorstellingen en concerten. Maak uw bezoek compleet met een gezellig diner in Restaurant Tromp! Ze accepteren nu ook uw Dinercheque. Iedereen is van harte welkom voor een drankje, klein hapje of uitgebreid diner.

Bij Restaurant Tromp ligt de nadruk op bijzondere gerechten met vis of vlees. Overigens kan de vegetariër hier ook heerlijk eten!  De menukaart verandert regelmatig aan de hand van de seizoenen. Met uw Dinercheque kunt u bijvoorbeeld boerderij-eend of IJsselmeerbaars bestellen. De specialiteit van Tromp is toch wel de langzaam in de oven gegaarde lamsschouder. Bij Tromp houden ze graag rekening met uw tijdsschema. Daarom hebben ze een aantal desserts ontwikkeld die u eventueel mee kunt nemen in de zaal, zoals sticky toffee en lime chocolate pie in a cup. Wilt u echt even uitgebreid dineren met uw Dinercheque? Ga dan voor een driegangendiner voor slechts 29 euro en laat u verassen door de chef! Bij Tromp serveren ze ook een aantal mooie wijnen, waaronder de ‘’Message In A Bottle’’ van Sting! Geniet van een feestelijk diner, comfortabele ambiance en uitmuntende service.

Het is bij Restaurant Tromp ook mogelijk om wat kleine hapjes te bestellen voordat uw voorstelling/concert begint. Deze hapjes zijn geïnspireerd door verschillende Mediterrane keukens. Probeer bijvoorbeeld het Tromp Tapasbord met tortilla, dadels met bacon, makreelsalade, Serranoham, korianderhummus en nog veel meer. Probeer het nu met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Oosterpoort & Stadsschouwburg
Trompsingel 27
9724 DA Groningen
Telefoon: 
31050-3680114
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Oosterpoort & Stadsschouwburg

Meer restaurants in de buurt

Hemingways

Groningen
A la carte, Afhalen, Cocktailbar, Europees and Frans
Adres: 
Gedempte Kattendiep 23-1
9711PL Groningen
Telefoon: 
0505893409
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Hemingways

Cervantes

Groningen
A la carte, Afhalen, Tapas, Vis and Vlees
Adres: 
Gedempte Kattendiep 23
9711PL Groningen
Telefoon: 
050-3111875
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Cervantes

Boccaccio

Groningen
Afhalen and Italiaans
Adres: 
Steentilstraat 38
9711GP Groningen
Telefoon: 
0503112126
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Boccaccio