Ons Gheluk

Heusden (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Wees welkom met uw Dinercheque in Restaurant Ons Gheluk op de vismarkt van de prachtige historische vestingstad Heusden. Ons Gheluk is gevestigd in een pand uit de 17e eeuw en wordt gekarakteriseerd door de prachtige muurschilderingen gemaakt door de Heusdense schilder Petrus van Engelen die van 1880 tot 1961 leefde. Deze unieke locatie biedt plaats voor al uw borrels, lunches, uitgebreide diners, bruiloften, recepties en vergaderingen. Wij verzorgen graag maatwerk voor al uw gelegenheden. Afrekenen kan gemakkelijk met uw Dinercheque!

Ons Gheluk beschikt over drie mooie ruimtes. Het restaurant heeft een hoog plafond en historische wandschilderingen die een bijzondere ambiance vormen waarin u kunt genieten van heerlijke gerechten. Ook is deze ruimte zeer geschikt voor grote diners of bijvoorbeeld gezellige feesten met live-muziek.

In onze brasserie kunt u van een diner genieten met een kleine groep in een warme en intieme sfeer. Hier staat een bar waar u bij feesten en borrels gebruik van kunst maken. De kelder met middeleeuwse gewelven is een prachtige plek om te genieten van een kopje koffie of gezellige borrel. De intieme sfeer van de kelder is uitermate geschikt voor kleine zakelijke besprekingen. Ook kunnen wij hier een uitgebreide proeverij verzorgen!

Bij Restaurant Gheluk hebben wij voor elke gelegenheid en elk gezelschap een geschikt arrangement. Uw Dinercheque is hier dus altijd goed besteed! Vanuit het restaurant kunt u ook een heerlijke dagje besteden in Heusden. Deze prachtige stad met wallen, grachten, ravelijnen en andere verdedigingswerken is zeker de moeite waard. Wij heten u namens het gehele team alvast van harte welkom. Zeker ook met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Ons Gheluk
Vismarkt 9
5256 BC Heusden
Telefoon: 
0416-660101
Nationale Diner Cadeaukaart Heusden Ons Gheluk

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Putterstraat 92
5256AP Heusden
Telefoon: 
0416662498
Nationale Diner Cadeaukaart Heusden Boei35
Adres: 
Kerkstraat 3
5324AG Ammerzoden
Telefoon: 
0735995907
Nationale Diner Cadeaukaart Ammerzoden Restaurant Het Eethuys
Adres: 
Hoogeinde  50
5142GC Waalwijk
Telefoon: 
0416224164
Nationale Diner Cadeaukaart Waalwijk Bistro Montmartre Waalwijk