ONS eten en drinken

Eindhoven (NB)
Soort keuken: 
A la carte, Burgers and Eetcafé
Omschrijving: 

Aan de Kerkstraat in Eindhoven staat het geweldige restaurant ONS eten en drinken. U kunt hier perfect terecht met uw dinercheque! Het restaurant is eerlijk, overheerlijk, puur en prachtig. Er zijn verschillende plekken waar u uw gerecht kunt nuttigen op zonnige dagen, zoals het balkon of het mooie terras. Restaurant ONS eten en drinken is geschikt voor jong en oud. U kunt langskomen met uw date om hem of haar te trakteren met uw dinercheque of gezellig met uw gezin, want iedereen is namelijk welkom!

Bij ONS worden ambachtelijke gerechten met eerlijke ingrediënten bereid. Er staat in de keuken een heel team onder leiding van Doron klaar. Zij steken met zijn alle veel tijd en liefde in de gerechten, dit zult u ook zeker terug proeven. Zo worden verschillende huisgemaakte lekkernijen bereid, zoals fameuze taarten of de truffel-champignonkroket. Er wordt in de keuken een grote keuze aan verschillende heerlijke vegetarische gerechten bereid, maar de vlees- en visliefhebbers kunnen ook uitstekend bij ons terecht met hun dinercheque! Als u last heeft van een allergie of intolerantie dan kunt u dit zeker aan het personeel laten weten. Restaurant ONS is hiermee namelijk ervaren en kan hierop flexibel inspelen. Als u liever niet iets komt eten bij ONS dan kunt u natuurlijk ook gerust langskomen om een kopje koffie of borreltje te drinken.

U kunt de hele week bij restaurant ONS langskomen vanaf 11:30 uur. Lunchen of diner met uw dinercheque? Dat maakt voor ONS niets uit!

Contactgegevens:

ONS eten en drinken
Kerkstraat 16
5611 GJ Eindhoven
Telefoon: 
0408434704
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven ONS eten en drinken

Meer restaurants in de buurt

Seasons

Eindhoven
All you can eat
Adres: 
Catharinaplein 37
5611DE Eindhoven
Telefoon: 
0402468808
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Seasons

Chidoz Eindhoven

Eindhoven
A la carte, Afhalen and Mexicaans
Adres: 
Keizersgracht 21
5611GC Eindhoven
Telefoon: 
0408446214
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Chidoz Eindhoven
Adres: 
Kerkstraat 26
5611GJ Eindhoven
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Ariana